Za kraj grupne faze LŠ – još jedna luda tiket priča iz Meridiana

Dobitni tiket pred vama odigran je u poslednjem kolu Lige šempiona, a zahvaljujući najvećim kvotama u Meridianu, takav je i dobitak.

Hrabrost i znanje – dobitna “2 u 1” kombinacija.

Naime, igrač na meridianbet.rs želeo je da se oproba u golovima na mečevima Lige šampiona i nižih engleskih liga. Zaokruživao je redom – prvo ostrvskih Gilingem domaćin dva plus, Flitvud 2-3 gola, a onda i glavno “jelo”: da će Atletiko Madrid i Liverpul na svojim gostovanjima u Portu, odnosno Milanu dati dva ili više golova, kao i da će na meču Real – Inter biti 2 ili 3 gola. Uspeo je nikad lakše.

Čovek je lagano naplatio 208.904,58 DINARA ili oko 1.700 EVRA.

Ko zna – zna i u sreći ih potrošio!

A da bi ovakva priča bila baš o tebi, potrebno je da se registruješ na meridianbet.rs i preuzmeš Meridianov poklon dobrodošlice – 500 DINARA za klađenje po želji.

Iako je ponedeljak, danas itekako ima šta da se igra, a tu je Premijer liga, a i naši večiti rivali – ovde su kvote najveće na svetu, pa će takav biti i dobitak!

Meridian – kvote i bonusi najveći na planeti!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

POGODI NAJVEĆU KVOTU – Pogodi najveću kvotu na tiketu koji ima samo igre sa golovima i osvajaj bonuse. Takmičenje se održava na dnevnom nivou – Igrač koji pogodi najveću kvotu u periodu od 00:00 – 23:59 proglašava se pobednikom dana i dobija bonus od 5.000 RSD za online kladjenje, drugoplasirani dobija 3.000, a trećeplasirani 1.500 RSD!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD KAZINO BONUS + 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

BOOST ZA PRVI ESPORT TIKET – Gejming se isplati – oodigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate. Šta treba da uradiš – odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: Esport DOTA, Esport Counter Strike i Esport League of Legends i bonus u visini uloga je tvoj!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

6 Comments

  1. Kad neko zna kako se igra i gde treba da se odigra,onda se desi ovakav dobitak. Kada su kvote ovako dobre,onda nije ni cudo sto tako cesto cujemo za ovakve dobitnike bas u Meridianu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.