Tiket dana (četvrtak, 16.12.2021)

tiket dana

Nekoliko zanimljivih utakmica igra se danas, za četvrtak sasvim dovoljno za tiket. Predložene kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Antverp – Eupen – 1,2+ @ 1.90 u Meridianbet

Domaća ekipa je i pored poraza od Standarda na domaćem terenu u prethodnom kolu, ostala među četiri prvoplasirana tima. Da podsetimo, prve četiri ekipe igraće u plej-ofu posle regularnog dela sezone koji traje 34. kola. Ovo je utakmica 19. runde belgijske Župiler lige, a u Antverpen dolazi tim Eupena, koji se nalazi u zlatnoj sredini tabele. Domaćin je okončao evropski nastup, igrao je u teškoj grupi Lige Evrope i zauzeo poslednje mesto u konkurenciji Antrahta, Olimpijakosa i Fenerbahčea. Prvu pobedu su ostavrili u poslednjem kolu, kada su minimalnim rezultatom poražili Pirejce na svom terenu, pa su takmičenje okončali sa 5 osvojenih bodova. Ni ostale belgijske ekipe nisu bile mnogo uspešnije u Evropi, pa će na proleće igrati samo još Gent. Eupen je savladao Beršot za vikend sa 1:0, čime je prekinuo niz od sedam uzastopnih mečeva u prvenstvu bez trijumfa. Ovo je utakmica drugog dela sezone, a u prvom meču Atverp je pobedio Eupen kao gost sa 1:0. I sada je tim iz Antverpena favorit, a uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.90.

Kambur – NEC Nijmegen – T12+ @ 1.95 u Meridianbet

Jedan od retkih parova šesnaestine finala holandskog KNVB Beker kupa u kome se sastaju dve ekipe iz Eredivizije igra se u Leuvardenu, ili Livardenu, kako ga nazvaju njegovi stanovnici. Kambur je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka Eredivizije, nalaze se na sedmom mestu, ali imaju samo dva boda manje od Vitesea koji je četvrti. Prošlog vikenda su slavili na gostovanju u Tilburgu protiv Viljema II, čime su malo ”oprali obraz” posle ubedljivog poraza od Vitesena od 6:1. Inače taj poraz je bio jedini u prethodnih šest kola, uz pet pobeda. Njihov rival, ekipa NEC-a iz Nijmegena je poražena od PSV-a na svom terenu, mada su do pet minuta pre kraja imali vođstvo. Bio je to treći uzastopni poraz ovog tima, a peti meč bez ubeležene pobede. Viljem se nalazi na 13. mestu i već mora da razmišlja o mogućnosti da se bori za opstanak. U prvenstvu su se ove dve ekipe sastale pre dvadesetak dana, a Kambur je slavio u Nijmegenu sa 3:2. Očekujemo da Kambur i sada bude bolji, a naš predlog je domaćin daje dva gola. Za T12+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.95.

TSC – Crvena zvezda – GG @ 2.11 u Meridianbet

Posle šokntnog remija sa Radnikom na svom terenu, Crvena zvezda nema izbora nego da u Bačkoj Topoli zabeleži pobedu. Problem je što je TSC jedna od kvalitetnijih ekipa u ligi, ali se nalazi u veoma lošem momentumu. TSC je i posle promene trenera nastavio sa gubljenjem bodova, ali je bez poraza u prethodna dva kola, uz pobedu u Kupu Srbije. Eliminisali su Kolubaru u najmasovnijem takmičenju, onda rtemizirali sa Nišlijama na svom terenu, da bi u subotu protutnjali kroz Kragujevac i pobedili Radnički 3:0. Taj trijumf bi mogao da bude nagoveštaj bolje forme, i to baš pred dolazak šampiona. Zvezda je imala prenapornu jesen, u Evropi je zabeležen veliki uspeh, ali su u domaćem prvenstvu konstantno zaostajali sa Partizanom. Najveći problem napravio im je Radnik, koji je u dve utakmice ”skratio” Zvezdu za pet bodova. U prvom meču sa TSC-om Zvezda je slavila na ”Rajku Mitiću” sa 3:1, ali je znala i da izgubi od tima iz Topole, kao što je to bilo na kraju pretprošle sezone. Očekujemo otvorenu igru, teren u Topoli je odličan, pa predlažemo igru gol-gol. Koeficijent za GG u kladionici Meridiabet znosi 2.11.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 7.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.