Tiket dana (petak, 17.12.2021)

tiket dana

Pred nama je poslednji vikend u 2021. godini sa veoma bogatom ponudom. Većina evropskih liga će narednog vikenda biti na božićnom odmoru, pa će se uglavnom igrati na Ostrvu. Podsećamo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Fortuna – Zandhauzen – 1,2+ @ 1.90 u MaxBet

Ekipa iz Dizeldorfa nadala se da će ovo biti sezona u kojoj će izboriti povratak u nemačku elitu. Ništa još nije gotovo, ali je Fortuna trenutno tek na 12. mestu, a od drugog, koje takođe donosi direktan plasman u elitu, deli ih devet bodova. Boljeg plasmana koštao ih je loš niz u novembru, kada su na četri uzastopna meča uzeli samo jedan bod. Decembar je bio bolji, prvo su pobedili odlični Darmštat u gostima, a onda i sa vodećim Sankt Paulijem igrali 1:1. Tako su protiv dve prvoplasirane ekipe uzeli četiri od šest mogućih bodova. Pobeda nad prosečnim Zandhauzenom donela bi im spokoj za vreme pauze i priliku da se mirno spremaju za nastavak sezone. Gosti su bez pobede na prethodnih pet prvenstvenih utakmica, a posle tri uzastopna poraza vezali su dva remija, prvo sa Paderbornom na svom terenu, a onda u i u Kilu. Predlog je jedinica uz dva gola domaćina, a koeficijent za ovaj tip u kladionici MaxBet iznosi 1.90.

Salernitana – Inter – 2/2,2+ @ 1.73 u MaxBet

Nije gostovanje u Salernu toliko lako, ali je Salernitana izgubila prethodne četiri utakmice na svom stadionu. Novajlija je trenutno na poslednjem mesu i jedini još uvek imaju jednocifren broj bodova na kontu. Ukoliko se nešto drastičnije ne promeni, teško će Salernitana zadržati status prvoligaša, a protivnici koji dolaze sve su teži i teži. Prvi od njih je šampion Inter, koji je prebrodio malu krizu i već je preuzeo lidersku poziciju polse prošlonedeljnih neuspeha Milana i Napolija. ”Neroazuri” su vezali pet pobeda u Seriji A, i ne vidimo način da ih Salernitana zaustavi u pobedničkom pohodu. U osam utakmica na svom stadionu u aktuelnom prvenstvu Salernitana je uspela da pobedi samo Đenovu, a da remizira protiv Verone, dok su sve ostale mečeve pogubili. U prethodnom kolu su doživeli ubedljiv poraz u Firenci, bilo je 4:0 za Fiorentinu, a u međuvremenu su izgubili i u Kupu od Đenove. Naš predlog je prelaz 2/2 uz dva gola gostiju sa koeficijentom 1.73 u kladionici MaxBet.

Barnsli – VBA – 2 @ 1.75 u MaxBet

Za goste iz Birmingema meč ima ogromnu važnost, ali ništa manju ni za domaćina koji je u velikim problemima. Vest Brom je odlično počeo sezonu, najavio povratak u Premijer ligu, ali je u jednom trenutku usledila kriza koja se ogledala u lošim igrama i rezultatima na strani. VBA je vezao četiri uzastopna neuspha kada su igrali van Birmingema, pobeđivali su ih redom Stouk, Svonsi, Fulam i Hadersfild. Ako je neuspeh protiv prva tri tima podnošljiv, poraz od ”Terijera” u Hadersfildu nije se smeo dogoditi. Posle tog poraza, u naredna četiri meča, VBA je bez neuspeha. Prvo su dva puta igrali bez golova, da bisada vezali dve pobede, protiv Koventrija i Redinga. Barnsli je bez pobede na šest poslednjih utakmica, imaju četiri poraza i dva remija i na tabeli su potonuli do 23. pozicije, a iza njih je samo Derbi Kaunti, koji je kažnjen sa 21 bodom minusa. Ne verujemo da slabi Barnsli može nešto protiv kvalitetnijeg rivala, mada su iznenađenja u Čempionšipu više nego česta. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 5.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.