Tiket dana (subota, 18.12.2021)

tiket dana

Problemi u Engleskoj sa koronom baš u nevreme, pred start ”Božićnog ludila”, kada se jedino na Ostrvu i igra fudbal. Većina utakmica predstojećeg kola u Premijer ligi, ali i nižim ligama je odložena, ali za ova vikend nema teškoća za sastavljanje tiketa, pošto se igra u ostalim prvenstvima. Podsećamo da su kvote podložne promenama.

Herta – Dortmund – 2,2+ @ 1.88 u Mozzartbet

Borusija je uspela u nameri da ostane konkurentna Bajernu, ali zaostatak od šest bodova posle 16 odigranih kola nikako nije zanemarljiv. Sve je to poledica poraza u direktnom duelu sa Bavarcima u Dortmundu, ali i neplaniranog remija u Bohumu. Ti izgubljeni bodovi skupo su koštali tim sa Signal Iduna parka. U poslednjem jesenjem kolu Borusija odlazi u Berlin gde će joj rival biti Herta. Prošle sezone je Dortmund lako dobio meč na Olimpijskom stadionu, bilo je 5:2 za ”milionere”, a pobeđivali su i dve sezone ranije. Ustvari, poslednji put je Herta pobedila Borusiju na svom terenu u proleće 2017. godine. U vanrednom kolu Dortmund je savladao Grojter Firt sa ubedljivih 3:0, ali daleko od toga da je bilo bez nervoze. Naime, sve do finiša meča domaći su imali samo gol prednosti, stečen nakon kaznenog udarca. Šta reći za Hertu koja je u Majncu izgubila sa 4:0 i prekinula niz od tri meča bez poraza. Očekujemo da Borusija pobedi na ovom gostovanju i, ako ništa drugo, ne poveća zaostatak za liderom Bajernom. Naš predlog je dvojka uz dva gola gstiju. Za 2,2+ u kladionici Mozzartbet kvota je 1.88.

Atalanta – Roma – GG3+ @ 1.97 u Mozzartbet

Pored duela Napolija i Milana najzanimljiviji okršaj ovog kola na ”čizmi” igra se u Bergamu. ”Boginja iz provincije” je u sjajnoj formi u prvenstvu, pobedila je na prethodnih šest utakmica i stigla do do treće pozicije. To je odličan plasman uzimajući u obzir koliko je kikseva imala Atalanta na početku sezone. Međutim, u Ligi šampiona nisu uspeli da prođu u osminu finala, koban je bio poraz od Viljareala u poslednjem kolu, u onoj utakmici koja je bila odložena zbog snega. Pošto su na kraju bili treći, na proleće će igrati u Ligi Evrope, gde bi trebalo da budu jedni od favorita za osvajanje ovog takmičenja. Roma ne blista, čak bi se reklo da Rimljani igraju ispod očekivanja. Jesu u prošlom kolu pobedili Speciju na Olimpiku, ali su pre toga vezali dva poraza u Seriji A, u Bolonji i na svom terenu od Intera sa 3:0. Već se spominje smena Žozea Murinja, ali moramo biti iskreni i reći da nije sve ni do Portugalca, već da ”vučica” jednostavno nema dovoljno kvalitetan tim. Plasman u Ligu šampiona bio bi premija za Romu, ali kako sada izgledaju teško da će to ostvariti. Atalanta nekako bolje deluje na strani, u prethodnom mesecu slavili su u Napulju i Torinu protiv Juventusa, dok su u Bergamu, posebno u prvom delu jeseni, često umeli da podbace. Ovde bi trebalo da bude dosta golova, i to na obe strane. Naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 1.97 u kladionici Mozzartbet.

Cirih – Sent Galen – 1,2+ @ 2.15 u Mozzartbet

Cirihu je na ruku išao remi Jang Bojsa i Bazela u zaostalom meču odigranom u sredu, pa su oni ostali lideri na tabeli sa pet bodova više od Bazela, a čak osam od šampiona iz Berna. Tu se negde smestio i Lugano ali ne verujemo da će ovaj tim izdržati trku sa pomenutim ekipama. U poslednjoj utakmici u 2021. godini Cirih dočekuje Sent Galen, ekipu koja igra ispod očekivanja i trenutno zauzima 8. mesto sa samo 16 bodova. U prošlom kolu Sent Galen je remizirao sa Luganom, čime je prekinuo niz od tri uzastopna prvenstvena poraza, dok je Cirih u seriji od pet pobeda u ligi, i čak devet uzastopnih mečeva bez neuspeha. Poslednji poraz u prvenstvu Cirih je upisao još u septembru na Sent Jakobu protiv Bazela. Ovo je drugi ovosezonski okršaj ova dva tima, u prvom smo se nagledali golova u Sent Galenu, završen je rezultatom 3:3, mada su efikasni bili i svi prošlosezonski. Za ovaj meč naš predlog je pobeda domaćina uz bar dva postignuta gola, a za tip 1,2+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 7.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.