Tiket za veče (nedelja, 19.12.2021)

tiket dana

Nedeljno veče nije uzbudljiovo kao neke prethodna, ostalo je par utakmica da se odigra, a najzanimljiva je na San Siru. Podsećamo da su kvote podložne promenama.

Real Madrid – Kadiz – 1,GG @ 2.75 u Meridianbet

”Kraljevski klub” hita ka tituli u La Ligi. Kako vreme prolazi Madriđani se sve više udaljavaju od rivala, a jedino još Sevilja nekako drži korak. Andalužani su u finišu srušili šampiona Atletiko i tako imaju zaostatak od pet bodova za Realom. Zanimljivo je da je treći Betis, a četvrti povratnik Rajo Valjekano, a od te dve ekipe se ne očkuje da se mogu dugo zadržati u vrhu, a pogotovo ne da se uključe u bitku za titulu. Real ima gotovo brisan prostor ispred sebe i samo će povremeno gledati u retrovizor da vidi gde se nalazi Sevilja. U Madrid diolazi Kadiz, tim koji nekako mnogo bolje igra na strani. Ipak, Kadiz ovaj meč dočekuje u zoni ispadanja i pored činjenice da su dva puta slavili kao gosti, i doneli čak osam bodova sa strane. Protiv Reala nemaju šta da izgube, pobeda domaćih ne bi smela da dođe u pitanje, a da bi došli do dobre kvote predlažemo vam da uz jedinicu odigrate gol-gol. Kadiz je na strani dao devet golova na osam utakmica, pa je moguće da zatrese mrežu i lidera. Za 1,GG u kladionici Meridianbet kvota je 2.75.

Milan – Napoli – GG3+ @ 2.18 u Meridianbet

Dok su Milan i Napoli brinuli jedan o drugom, iz drugog plana je iskočio Inter i preuzeo lidersku palicu. I Milan i Napoli su imali sjajan start sezone, pobeđivali su sve rivale, ali je zatim usledila kriza i pred međusobni meč Milan zaostaje četiri, a Napoli čak sedam bodova za Interom. Ko izgubi derbi napraviće veliki korak nazad u borbi za Skudeto, mada još nije ni polovina prvenstva. Milan je završio evropsku priči, povratak u Ligi šampiona nije bio uspešan, pa sada u potpunosti mogu da se posvete Seriji A. U prošlom kolu su jedva osvojili bod u Udinama, pogodio je IBrahimović u nadoknadi, ali je Napoli prošao još gore, pošto je bodove sa stadiona ”Dijego Maradona” odneo Empoli. Napoli ima samo jedan bod iz tri prethodna kola i mora da ide na pobedu na San Siru. Bod ne zadovoljava ni jedne ni druge, pa očekujemo otvorenu igru sa dosta golova. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 2.18 u kladionici Meridianbet.

Leven – Standard Lijež – 2,2+ @ 3.10 u Meridianbet

Mada je razlika između ova dva tima samo tri boda, gosti međusobni meč dočekuju u boljem raspoloženju. Leven je vezao tri uzastopna poraza i to posle one spektakularne pobede nad liderom Sent Žilom na strani. Doduše gubili su od Genta i Klub Briža na svom terenu, a od Kortrajka na strani, što ne može da se računa kao kiksevi. Standard je izgubio samo jednom u prethodnih devet utakmica, računajući i Kup, ali na tabeli nije napravio neki veliki prodor ka vrhu. Ekipa iz Liježa je tek na 12. mestu, ali u ovom trenutku ima i tri meča manje od većine ekipa. Pobeda u Haverleu donela bi im samopouzdanje, ali i šansu da u narednom periodu uhvate priključak sa timovima koji će se boriti za Evropu. Međutim, ako bi dobili ta tri zaostala meča, uključili bi se i u bitku za plej-of. Zato verujemo da će slaviti na ovom gostovanju, a a uz dvojku dodajemo dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici Meridiabet koeficijent iznosi 3.10.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju veče u kladionici Meridianbet iznosi 18.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.