Tip dana: Totenhem – Liverpul: Ima li Antonio Konte rešenje za zahuktale “redse”?

U nedelju je fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali najzanimljiviji meč tekućeg kola Premijer lige u kom će Totenhem na svom terenu dočekati Liverpul.
Duel između ova dva tima je zakazan za 17 časova i 30 minuta.

Totenhem: Konte je preporodio “pevce”!

Totenhem je katastrofalno započeo ovu sezonu a cenu loših rezultata je platio Espirito Santo koji je dobio otkaz, a na njegovo mesto je postavljen Antonio Konte što je po svemu sudeći uz Gvardiolu, Tuhela i Klopa najveće trenerko ime na ostrvu.
Od kako je italijanski stručnjak seo na klupu “pevaca” ova ekipa igra sjajno, pošto na poslednja tri meča Hari Kejn i drugari imaju isto toliko trijumfa a na poslednjem odigranom meču je ova ekipa bez većih problema na svom terenu savladala Norvič sa 3:0.
Ipak, zbog ogromnih problema sa koronavirusom i velikim brojem zaraženih fudbalera, Totenhem je svoj poslednji meč odigrao pre tačno dve nedelje, pa je veliko pitanje u kakvom stanju će fudbaleri ovog tima koji se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli ući u ovaj meč.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su “Spursi” odigrali osam susreta na svom stadionu i zabeležili čak šest trijumfa uz dva poraza, bez remija.
Kada su u pitanju izostanci, Antonio Konte za ovaj derbi meč sa Liverpulom neće moći da računa na Romera, dok su pod velikim znakom pitanja Son, Emerson, Lukas Mura koji su do skoro bili pozitivni na koronavirus.
Poslednji međusobni susret između Totenhema i Liverpula koji je odigran u severnom delu Londona je završen rezultatom 1:3, a zanimljivo je da su popularni “pevci” poslednji trijumf nad Liverpulom na svom terenu ostvarili još 2017. godine, pa je evidentno da im “redsi” nimalo ne leže, što se videlo i u finalu Lige šampiona 2019. godine kada je četa Jirgena Klopa postala šampion Evrope nakon trijumfa od 2:0.

Liverpul: Fantastična forma!

Prošla sezona je bez sumnje nešto što će svi navijači Liverpula želeti što pre da zaborave, ali isto tako treba biti realan pa priznati da je ova ekipa fenomenalna fenomenalno ušla u novo prvenstvo, o čemu najbolje svedoči podatak da se popularni “redsi” nalaze na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti i kako sada stvari stoje mogao bi ovo da bude novi obračun dva najkvalitetnija engleska tima u borbi za naslov prvaka.
Na poslednjih pet mečeva izabranici Jirgena Klopa imaju isto toliko trijumfa, a u tom periodu je šampion Evrope iz 2019. godine postigao trinaest golova a primio samo dva.
Međutim, ono što bi potencijalno mogao da bude veliki problem za drugoplasiranu ekipu na tabeli je neigranje stuba odbrane Virdžila Van Dajka na ovom meču koji je pozitivan na koronavirus.
Bilo kako bilo, u prošlom kolu je na “Enfildu” stradao Njukasl, a taj meč je završen rezultatom 3:1, uz podatak da je Liverpul vrlo lako mogao da dođe i do ubedljivijeg trijumfa.
Što se Lige šampiona tiče, izabranici Jirgena Klopa su sa maksimalnih osamnaest bodova završili na prvom mestu u grupi a za protivnika u nokaut fazi su dobili Inter što neće biti nimalo lak posao za “redse” obzirom da milanski gigant igra fenomenalno u poslednje vreme.
Što se tiče mečeva na strani do sada je drugoplasirana ekipa na tabeli odigrala osam mečeva na strani i ostvarila šest trijumfa, jedan remi i jedan poraz i to u gostima kod Vest Hema u jednom fenomenalnom susretu koji je završen rezultatom 3:2.
Pored Van Dajka, Jirgen Klop za ovaj težak meč kod Totenhema neće moći da računa na Fabinja i Oriđija, ali sigurno da je to daleko manji hendikep za Liverpul od neigranja po mnogim mišljenjima najboljeg štopera današnjice.

Naš predlog

Utisak je da bi ovo potencijalno mogao da bude meč na kom će Liverpul prekinuti seriju trijumfa, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridainbet pripremila sjajnu kvotu 2.12.
Vrlo lako se može desiti da ovo bude jedan i te kako efikasan meč pošto će i jedni i drugi sasvim sigurno ići na sva tri boda, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianet plaća sa kvotom 1.65.
Za kraj, smatramo da je najrealnije da na stadionu Totenhema i jedna i druga ekipa postigne makar po jedan gol zbog čega vam predlažemo da odigrate igru GG za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.