SRPSKI DUO SPREMAN ZA SVETSKO PRVENSTVO: Vlahović i Mitrović rešetaju, a kvote samo rastu!

Plasman na Svetsko prvenstvo naredne godine je odavno obezbeđen, ali naši reprezentativci ne prestaju da rešetaju mreže i u klupskim dresovima.

Čempionšip, Serija A, Eredivizija… Svejedno, ovo je godina apsolutne dominacije srpskih igrača, pa je tako Aleksandar Mitrović čak tri puta proglašen najboljim igračem Čempionšipa, Dušan Tadić je prestigao Lionela Mesija po broju asistencija u kalendarskoj godini, a Dušan Vlahović izjednačio rekord Kristijana Ronalda po broju golova u Seriji A.

Ako ovako nastave, a verujemo a hoće – reprezentacija Srbije, na čelu sa Draganom Stojkovićem Piksijem, u Kataru može mnogo!

Rivali još uvek nisu poznati, ali ono što smo do sada naučili jeste da ovaj tim „gine“ za svaku loptu i ne plaši se nikoga i uvereni smo da će tako biti i u Kataru!

A, ako i vi verujete u Piksijeve „Orlove“ – dokažite to odigravanjem patriotskog tiketa!

Naime, sportska kladionica Meridian je već otvorila veliki specijal za igre na Mundijalu, a Srbi su, naravno, u glavnim ulogama.

PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

Za one hrabre i optimistične – Meridian donosi kvotu 150 da Srbija osvaja Svetsko prvenstvo, a ako biste da malo „spustite loptu“ iskoristite kvotu 7.00 na to da Srbija prvi deo takmičenja završava kao pobednik grupe.

Pomenuli smo dominaciju srpskih napadača, pa ove kvote nikako ne smete propustiti:

Aleksandar Mitrović najbolji strelac – kvota 35

Dušan Vlahović najbolji strelac – kvota 40

Srbija postiže najviše golova u svojoj grupi – kvota 3.50

Ponuda je vrhunska, ali pre toga – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite bonus za online kladjenje u iznosu od 500 RSD i to BEZ USLOVA ZA DEPOZIT!

Uz bonus i patriotski tiket – spremni dočekajte Svetsko prvenstvo!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

POGODI NAJVEĆU KVOTU: Pogodi najveću kvotu na tiketu koji ima samo igre sa golovima i osvajaj bonuse. Takmičenje se održava na dnevnom nivou, a igrač koji pogodi najveću kvotu u periodu od 00:00 – 23:59 proglašava se pobednikom dana i dobija bonus od 5.000 RSD za online kladjenje, drugoplasirani dobija 3.000, a trećeplasirani 1.500 RSD!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD KAZINO BONUS + 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

BOOST ZA PRVI ESPORT TIKET: Odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends i bonus u visini uloga je tvoj!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

11 Comments

  1. Sjajni igraci nase reprezentacije,njihova igra predstavlja nadu za dobijanje titule na SP….A kvote sko pogodimo,super igra na dnevnom nivou,vredi pokusati

  2. Ima gomila jos dobrih igara iz ovog spwcijala samo pametno da se odabere.Nekako uvek napravim kes iz ovih meridianovih specijala

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.