ZA JOŠ JAČU ZABAVU – UPLATI DEPOZIT I OSVOJI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Fudbal, košarka, tenis ili rukomet… Vikend ili radni dan – svejedno je. Sportska kladionica Meridian časti ljubitelje sporta svakog dana!

Novi ili stari član – pogodnosti su tu za svakoga. Pa, krenimo redom.

Šta nas to čeka ovog četvrtka?

Znate već da Meridian donosi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 500 RSD za online kladjenje, ali ako ste ga već iskoristili – ne brinite!

Stiže novi bonus!

Ukoliko do sada niste deponovali svoj novac, pravo je vreme da to učinite.

Ostvarite prvi depozit i odigrajte tiket, a onda… Meridian vas časti sa dodatnih 100% bonusa!

Keš stiže na vaš račun odmah, a vi se nakon toga možete “baciti“ na sastavljanje novog tiketa i dodatno zaraditi.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Dakle, u promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.12.2021. Da bi igrač ostvario pravo na bonus, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristi za odigravanje tiketa ili kazina istog dana kada je depozit napravljen.

Bonus se uplaćuje automatski sledećeg dana do 14 časova, a onda se možeš upustiti u novu avanturu.

Dakle, zarada je tu i pre nego što vaš tiket postane dobitan!

Uverite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

POGODI NAJVEĆU KVOTU: Pogodi najveću kvotu na tiketu koji ima samo igre sa golovima i osvajaj bonuse. Takmičenje se održava na dnevnom nivou, a igrač koji pogodi najveću kvotu u periodu od 00:00 – 23:59 proglašava se pobednikom dana i dobija bonus od 5.000 RSD za online kladjenje, drugoplasirani dobija 3.000, a trećeplasirani 1.500 RSD!

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BOOST ZA PRVI ESPORT TIKET: Odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends i bonus u visini uloga je tvoj!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.