Tiket dana (petak, 24.12.2021)

tiket dana

Možda će danas neko odustati od kladionice, ponuda je, blago rečeno, katastrofalna, ali ne i mi. Spremili smo vam tiket i za ovaj petak. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Šabab Mohamadia – Berkane – 1,0-2 @ 4.30 u Meridianbet

Ovo je utakmica 14. kola marokanske Botola lige, najjačeg ranga u ovoj zemlji Magreba. Mnogo kvalitenih fudbalera dao je Maroko, ali su oni uglavnom u klubovima iz Evrope, što oslabljuje domaći šampionat. Međutim, poznato je koliko se u Maroku voli fudbal i kakva je atmosfera na tribinama kada se igraju najveći derbiji u Botola ligi. Domaći Šabab je pre tri sezone igrao u trećoj ligi, tada je odjeknula vest da je za tehničkog direktora doveden čuveni brazilski as Rivaldo. Brzo se Šabab preselio u elitu i sada, posle 13 odigranih kola, nalazi se u sredini tabele, 8. mestu. Prethodnu sezonu, svoju prvu u Botola ligi, okončali su na 10. poziciji. Njihov rival, ekipa Berkanea, bila odlična u prošlom prvenstvu, završila ga je na 4. poziciji i izborila nastup u Afričkom kupu Konfederacija. U aktuelnoj sezoni igraju slabije, trenutno su 6. na tabeli, ali su prebrodili kvalifikacije u pominjanom Afričkom kupu Konfederacija, tako što su u finalu kvalifikacija u dva meča bili bolji od APR-a iz Ruande. U prošloj sezoni Šabab je pobedio Berkane na svom terenu, dok je u revanšu bilo nerešeno. Šabab igra odlično kao domaćin, ove sezone ima četiri pobede, remi i samo jedan poraz. Berkane igra slabije na strani, samo su jednom pobedili kao gosti, ali su samo jednom i izgubili. Ne očekujemo mnogo golova, ali smatramo da bi Šabab mogao da dođe do pobede, makar i minimalne. Naš predlog je jedinica uz mali broj golova. Za 1,0-2 u kladionici Meridianbet kvota je 4.30.

Katar SC – Al Rajan – 2,2+ @ 2.10 u Meridianbet

U 10. kolu elitnog fudbalskog ranga u Kataru sastaju se domaći Katar SC i poznati Al Rajan. Fudbal je glavna vest u ovoj zemlji u očekivanju početka Mundijala, zakazanog za novembar narende godine, što znači da je manje od godinu dana ostalo do nejgovog starta. Mnogi su sumnjali u to da će se Mundijal ipak održati u ovoj zemlji, potogovo jer će se to, po prvii put, odigrati u kasnu jesen ili ranu zimu. No Katar uveliko završava sve poslove i do novembra će sve biti u redu. Stadioni će biti klimatizovani, pa će fudbalerima nenaviknutim na veliku vrućinu i vlgu, biti prijatnije. Da se posvetimo šampionatu ove zemlje. Odigrano je devet kola, u vođstvu je Al Sad sa 8 pobeda i samo jednim remijem. Katar SC i Al Rajan imaju po 9 osvojenih bodova i nalaze se u sredini tabele. U prošloj sezoni Al Rajan je završio na trećem mestu, tako je izborio nastup u kvalifikacijama za Afričku Ligu šampiona, plasirali se u grupnu fazu u kojoj se nisu proslavili s obzirom da su osvojili samo dva boda i zauzeli poslednje mesto. Katar SC je bio šesti, što je bio očekivan plasman za ovaj tim, kao što je i sadašnje sedmo mesto. Za Al Rajan je osma pozicija ispod njihovog kvaliteta, pa treba očekivati da u nastavku sezone naprave proboj ka vrhu. Niz od četiri uzastopne pobede Al Rajan je prekinuo u prethodnom kolu ubedljivim porazom na svom terenu od Šamala. I Katar SC je poražen u prethodnom kolu na domaćem terenu, bilo je 3:0 za Al Sailiju, tim iz donjeg dela tabele. Al Rajan je favorit na ovom gostovanju i očekujemo njegovu pobedu uz bar dva postignuta gola. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 9.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.