Tip dana: Al Masri – Al Itihad: Da li je došlo vreme za prvi poraz domaćina nakon sedam mečeva?

U petak je poprilično loša ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali duel egipatske Premijer lige u kom će Al Masri na svom terenu dočekati Al Itihad.
Duel između ova dva tima je zakazan za 19 časova.

Al Masri: Sjajne partije u dosadašnjem toku sezone!

Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da svi navijači Al Masrija imaju pregršt razloga za zadovoljstvo obzirom da se njihova omiljena ekipa trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli egipatske Premijer lige uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Al Ali koji je do sada maksimalan pošto je lider na tabeli na šest odigranih mečeva ostvario isto toliko trijumfa.
Što se tiče Al Masrija i ova ekipa se svakako može pohvaliti pošto još uvek ne zna za poraz u dosadašnjem toku prvenstva, pošto na sedam odigranih mečeva ne zna za poraz.
Naime, četvrtoplasirana ekipa na tabeli je ostvarila tri trijumfa i četiri remija, uz podatak da su te tri pobede došle u poslednja tri kola.
U prošlom kolu je Al Masri slavio na gostovanju kod Farka a taj meč je završen rezultatom 0:1, što je bila druga pobeda na gostovanjima za ovu ekipu.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Al Masri odigrao i dva puta remizirao uz jedan trijumf, i to protiv Misra u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju taj meč završen rezultatom 3:2.
Treba podsetiti da je ova ekipa prošlu sezonu završila na petom mestu na tabeli, ali je utisak da bi učinak bio dosta bolji da Al Masri na poslednja četiri kola u prošlom šampionatu nije doživeo čak tri poraza i jedan remi.

Al Itihad: Ova ekipa može i mora bolje!

Prošlu sezonu su fudbaleri Al Itihada završili na sedmom mestu na tabeli a utisak je da se sličan plasman očekuje i ovog puta u najkvalitetnijem rangu egipatskog fudbala.
Nakon sedam odigranih kola ovaj tim se nalazi na sredini tabele, preciznije na desetom mestu uz devet osvojenih bodova, pošto je Al Itihad u tom periodu ostvario dva trijumfa. čak tri remija i dva poraza.
U prošlom kolu je desetoplasirana ekipa na tabeli u jednom neverovatnom meču na kom smo videli čak osam golova remizirala na svom terenu protiv Keramika Kleopatre, a taj meč je završen rezultatom 4:4.
Na poslednjih pet susreta Al Itihad pruža poprilično promenljive partije, pošto je u tom periodu ova ekipa ostvarila samo jedan trijumf uz dva poraza i dva remija.
Kada su u pitanju mečevi na gostujućim terenima, do sada je ovaj tim odigrao tri duela van svog terena i još uvek ne zna za trijumf, pošto je u tom periodu dva puta remizirao uz jedan poraz.
Ako se setimo poslednjeg međusobnog susreta između Al Masrija i Al Itihada, videćemo da je domaćin slavio rezultatom 1:0, uz podatak da je Al Masri na tri međusobna duela protiv Al Itihada neporažen, pošto je u tom periodu ova ekipa ostvarila dva trijumfa uz jedan remi.
Inače, Al Itihad daleko bolje ove sezone izgleda na svom terenu gde je ova ekipa na četiri odigrana susreta ostvarila dva trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
Za kraj, kao što smo već napomenuli, na poslednja tri međusobna susreta sa Al Masrijem ova ekipa ne zna za trijumf, a postavlja se veliko pitanje da li će se to desiti i ovog puta, obzirom da četvrtoplasirani tim na tabeli igra sjajno u dosadašnjem toku sezone.

Naš predlog

Al Masri pruža zaista fenomenalne partije u dosadašnjem toku šampionata i mišljenja smo da će ova ekipa i nakon ovog kola ostati neporažena, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.25.
Takođe, vrlo lako se može desiti da ovo bude i jedan poprilično efikasan duel zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.