NBA tiket (ponedeljak-utorak)

U noći pred nama igraće se sedam utamica u NBA ligi. Nadamo se bez većih problema sa koronom. Napominjemo da su kvote i granice podložne promenama.

Šarlot Hornetsi – Hjuston Rokitsi – Šarlot daje više od 119,5 poena @ 1.68 u Meridianbet

Hornetsi se nakon turneje po Zapadu, i 6 uzastopnih utakmica odigranih van svoje dvorane, vraćaju kući. Trebalo je da dočekaju Hjuston Rokitse u dobrom momentumu, na poslednjem meču su pobedili Denver Nagetse, ali uprkos tom trijumfu svakako bi želeli da poslednjih mesec dana ostave iza sebe. Na poslednjih 13 mečeva Šarlot ima samo 4 pobede i 9 poraza, u to vreme su imali su velikih problema sa izostancima, taman kad su mislili da su se većim delom kompletirali dobili su još jedan udarac. Majls Bridžis drugi strelac ekipe sa 19,7 poena u proseku je ušao u zdravstveno i sigurnosne protokole (health and safety protocols), u protokole je ušao i bitan deo rotacije Hornetsa Pi Džej Vašington. Tako da se nastup Bridžisa i Vašingtona ne očekuje u nekom narednom periodu. Šarlot se nalazi na 8. mestu Istočne konferencije, imaju 17 pobeda i 17 poraza u dosadašnjem delu sezone. Pre svih ovih problema sa izostancima Hornetsi  su se značajno bolje kotirali na tabeli i sa razlogom u taboru Šarlota smatraju da kad su kompletni bi trebalo da budu na mestima koja direktno vode u plej-of NBA lige, a to je prvih 6 mesta na Istoku. Tim iz Luizijane se nalazi na 2. mestu u NBA ligi po broju datih poena (114,9) po meču, ispred Šarlota po tom parametru je samo tim Jute Džeza. Sa druge strane Hjuston Rokitsi bi mogli napokon na nekom od mečeva do kraja godine u sastavu opet zajedno da imaju u paru dva mlada i perspektivna igrača, radi se o Kevinu Porteru i Džejlenu Grinu. Dok se Grin već vratio na parket prognoza za Portera je, ili protiv Hornetsa, ili naredna utakmica protiv Los Anđeles Lejkersa. U meču Šarlota Hornetsa i Hjuston Rokitsa se radi o susretu ekipa koje  primaju najviše poena u ligi, dok sa druge strane kada je veći deo igrača na raspolaganju ova dva tima su sposobna da daju veliki broj poena u napadu. Rokitsi imaju 10 pobeda i 23 poraza, nalaze se na poslednjem 15. mestu na Zapadu, ipak kada su na terenu pored pomenutih Portera i Grina Kristijan Vud i Erik Gordon pre svih Hjuston je pokazao potencijal da se nadmeće i da igra lepršavu i napadačku košarku. Za Šarlot ne bi trebalo da nastupe u utakmici protiv Hjustona Bridžis i Vašington, ali čini se da bi ostali igrači mogli da protiv ne tako jake odbrambene ekipe Rokitsa dođu do još većeg učinka. Pre svih Keli Ubre i Gordon Hejvord bi mogli uspešno da nadomeste izostanak drugog strelca ekipe Majlsa Bridžisa.

Naš predlog je da će Šarlot Hornetsi dati više od 119,5 poena u meču protiv Hjuston Rokitsa, za tu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.68.

Keli Ubre (Šarlot Hornetsi) + poeni (granica 20,5) @ 1.85 u Meridianbet

Jedan od kandidata za prestižnu nagradu najbolji šesti igrač u NBA ligi je i Keli Ubre. Igrač Šarlot Hornetsa se visoko kotira na listi pretendenata, na kojoj se još nalaze Tajler Hiro, osvajač iz prošle sezone Džordan Klarkson, Denis Šreder i Montrezl Herel, između ostalih. Ubre ove sezone ima 16,5 poena i nešto preko 4 skoka po meču, donosi energiju i dobar učinak sa klupe. U meču protiv Hjuston Rokitsa bi trebalo da dođu još više do izražaja igrački kvaliteti Ubrea, posebno imajući u vidu neigranje Majlsa Bridžisa. Način igre Rokitsa i neigranje Bridžisa bi trebalo da doprinesu većoj minutaži ali i većem broju pokušaja i uticaja u igri Ubrea.

Naš predlog su + poeni na Kleija Ubrea, granica je postavljena na 20,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Lamelo Bol (Šarlot Hornetsi) + asistencije (granica 8,5) @ 1.80 u Meridianbet

Majls Bridžis je drugi strelac Šarlota, ali je i treći asistent ekipe Hornetsa sa 3,7 asistencija po meču. Mladi Lamelo Bol je motor Hornetsa ove sezone, sve kreće od njega i imajući u vidu godine ovog plejmejkera brzo je zadobio poverenje svojih saigrača i nametnuo se kao lider i vođa Šarlota. Bol je prvi poenter (19,8), skakač (7,5) i asistent (8) Hornetsa ove sezone. Čini se da Šarlotu dolazi pravi protivnik, a to je Hjuston, da se nameste nišanske sprave za nastavak sezone. Plejmejker Šarlota je prvi asistent svoje ekipe, ali i sedmi ukupno u celoj NBA ligi. Verovatno će i Bol imati želju da razigra što veći broj svojih saigrača pred duele sa mnogo bolje kotiranim timovima na tabeli nego što su Rokitsi.

Naš predlog su + asistencije na Lamela Bola, granica je postavljena na 8,5 asistencija u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.80.

Minesota Timbervulfsi – Boston Seltiksi – H2 uključujući produžetke (granica 7,5) @ 1.69 u Meridianbet

Timbervulfsi imaju sasvim solidnu sezonu, nalaze se na deobi osmog i devetog mesta na Zapadu sa 15 pobeda i 17 poraza. Ipak COVID.19 je jako udario na tim iz Mineapolisa, imaju 8 igrača u zdravstveno i sugornosnim protokolima (health and safety protocols) sva petorica startera su u protokolima i to Deanđelo Rasel, Patrik Beverli, Entoni Edvars, Džared Vanderbilt i Karl Entoni Tauns. Pored njih su još u protokolima Torijan Prins, Džoš Okogi i Mekinli Rajt. Od igrača iz prve petorke se ne očekuje nastup u meču protiv Bostona Taunsa koji je u protokole ušao 23. decembra i Rasela koji je ušao 25. decembra, dok se obavezni desetodnevni karantin bliži kraju Edvardsu i Beverliju. Čini se ipak da bi oslabljena Minesota mogla sa više takmičarskog elana i raspoloživih igrača da uđe u narednu utakmicu na svom terenu protiv Njujork Niksa, to je drugi meč zaredom u dva dana (back to back). Sa druge strane Boston Seltiksi su imali dobar rezultat skoro celu utakmicu protiv Milvoki Baksa, tim iz Masačusetsa je ispustio vođstvo od 12 poena razlike u poslednjoj četvrtini i traže iskupljenje u Minesoti. Boston Seltiksi se nalaze tek na 9. mestu u Istočnoj konferenciji, imaju 16 pobeda i 17 poraza, i svakako žele da krenu u seriju dobrih rezultata.

Naš predlog je da Boston Seltiksi pobeđuju sa više od 7 poena razlike (uključujući produžetke)Minesotu Timbervulfs, za tu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.69.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između ponedeljka i utorka u kladionici Meridianbet iznosi 9.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.