Tiket dana (ponedeljak, 27.12.2021)

tiket dana

Nismo ni očekivali da u vreme božićnih praznika širom Evrope u ponedeljak ponuda bude odlična, ali ona i nije toliko loša. Igraće Englezi, Belgijanci, Turci… To je sasvim dovoljno za sastavljanje tiketa. Napominjemo da su predložene kvote podložne promenama.

Beršot – Anderleht – 2/2 @ 2.20 u Mozzartbet

U Antverpenu domaći Beršot dočekuje Anderleht. Gosti iz Brisela su u odličnoj formi i pod vođstvom trenera Vensana Kompanija ređaju pobede. U prošlom prvenstvenom kolu igrali su nerešeno kod šampiona Klub Briža, čime su prekinuli niz od četiri uzastopne pobede u Župiler ligi. U sredu su bili uspešni i u Kupu, pobedili su Kortrajk na svom terenu sa ubedljivih 3:0 i plasirali se u polufinale, gde će im rival biti Eupen. Nema sumnje da će i u tom meču biti favoriti i eto prile da u Brisel, posle dužeg vremena, sleti neki pehar. Njihov rival, ekipa Beršota, ne mođe se pohvaliti formom. Izgubili su na prethodne četiri utakmice u prvenstvu, a ni na jednoj nisu postigli ni gol. U međuvremenu su ispali i iz Kupa, od Standarda u Liježu, a ni na tom meču nisu zatresli mrežu rivala. U prvom delu sezone Anderleht je pobedio sa 4:2, ali je u prethodnoj Beršot pobedio u Antverpenu. S obzirom na situaciju u obe ekipe, i trenutnu formu, ne sumnajmo da će bodovi otići u Brisel. Naš predlog je prelaz 2/2 sa koeficijentom 2.20 u kladionici Mozzartbet.

FAR Rabat – Raja Kazablanka – 1,0-3 @ 2.60 u Mozzartbet

U derbiju marokanske Botola lige FAR Rabat dočekuje čuvenu Raja Kazablanku. Domaći su trenutno na trećem mestu sa 23 boda, dok gosti zauzimaju drugu poziciju sa četiri boda više. U vođstvu je Vidad sa 35 bodova, ali i utakmicom više odigranom. Poraženi iz ovog duela imaće velikih problema da u nastavku sezone uhvati korak sa liderom šampionata, pa tako ovaj meč ima i dodatnu važnost. Zanimljivo je da je tabele na kraju prošle sezone, bra kada je vrh u pitanju, imala identičan izgled. Vidad je postao šampion, Raja Kazanblanka je bila druga, a FAR Rabat treći. Sada je tek polovina prvenstva i ima dosta vremena da pretumbacije. U prethodnih šest kola FAR Rabat je pobedio četiri puta i dva puta igrao nerešeno, a poslednji poraz doživeli su krajem oktobra baš od lidera Vidada. Raja Kazablanka je u prethodnom meču minimalnim rezultatom slavila protiv Agadira, ali je pre toga na isti način izgubila od Safija. Njima je ovo prvi međusobni duel ove sezone, a u prošlohj su se sastali tri puta, dva puta u prvenstvu i jednom u Kupu. Čini nam se da je FAR Rabat blagi favorit u ovom meču, a golova ne bi trebalo da bude mnogo. Naš predlog je jedinica uz malo golova. Za 1,0-3 u kladionici Mozzartbet kvota je 2.60.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 5.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.