Tiket dana (utorak, 28.12.2021)

tiket dana

Praznični su dani širom Evrope, a pandemija pravi velike probleme na Ostrvu. Svakog trenutka je moguće odlaganje još neke utakmice, a mi se nadamo da to neće biti ove koje mi budemo analizirali. Predložene kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Kristal Palas – Norič – 1,2+ @ 2.07 u Meridianbet

Kratko je trajala nada Noriča da može da se izvuče sa dna, ali su prethodna četiri meča doživeli poraze. Rivali su, da budemo pošteni, bili teški, igrali su sa Totenhemom u gostima, te sa Mančester junajtedom, Aston Vilom i Arsenalom na svom terenu. Pored nula bodova na tim mečevima ”kanarinci” nisu uspeli da postignu ni gol za tih 360 minuta. U subotu su doživeli pravu katastrofu na svom ”Kerou Roudu” protiv ”Tobdžija”, izgubili su sa 5:0, što ipak nije najteži poraz u sezoni s obzirom da ih je Čelsi dobio sa 7:0. Palas ima problema sa povredama i virusom, oni su skrpili tim za duel sa Totenhemom, ali su lako poraženi na Vajt Hart Lejnu sa 3:0. ”Orlovi” nisu u dobroj formi, imaju samo jednu pobedu u poslednjih sedam utakmica i neophodan im je trijumf u duelu sa Noričom, da bi sprečili pad u opasnu zonu. Videćemo kako će izgledati tim Palasa bez Bentekea, Zahe, Ezea, Guite, Milivojevića i Mekartura, ali čak i sa skrpljenim timom bolji su od ”kanarinaca”. Naš predlog je jedinica uz dva gola domaćina, a za 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.07.

Tanger – Agadir – 1 @ 2.49 u Meridianbet

Evo ponovo jedne utakmice iz marokanske Botola lige. Domaći Itihad iz grada Tangera dočekuje Agadir. Gosti su u jako lošoj formi, u prošlom kolu su odigrali bez golova na svom terenu, čime su prekinuli niz od četiri uzastopna poraza. Na tabeli se nalaze na 14. mestu od 16 ekipa u ligi, i tik su iznad zone ispadanja. Još je rano špekulisati o tome ko je najbliži selidbi u niži rang, ali svaki novi neuspeh dodatno ih približava grčevitoj borbi za opstanak. Tanger je sakupio 17 bodova i nalazi se na 10. mestu na tabeli. oni nemaju neke velike ambicije, pošto su i prethodnu sezonu završili u sredini tabele. Posle poraza u subotu u Fesu od Magreba, čime su prekinuli niz od tri uzastopne pobede, ispustili su šansu da se presele u gronji deo tabele. Agadir je prošlu sezonu bio bolji od Tangera, završio ju je na osmom mestu, ali je očigledno da su u ovoj u slabijoj formi. Ovo je njihov prvi ovogodišnji duel, radi se o poslednjem kolu prvog dela šampuonata, a po nama je Tanger bliži pobedi. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.49.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 5.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.