POSTANI SVOJ DEDA MRAZ: Odigraj tiket i pokupi sjajan poklon bonus u Meridianu!

Polako odbrojavamo do kraja ove 2021. godine i imamo još samo nekoliko sati da iz nje izvučemo ono najlepše. Možda nije bila najbolja do sada, ali priznajte – donela je neke trenutke za pamćenje svima nama. Pa, zašto ne bismo napravili još jedan? 

Što bi se reklo, ovo je LAST MINUTE ponuda da godinu završimo na pravi način. Evo o čemu se radi: sportska kladionica Meridian časti sve ljubitelje online kladjenja i pored standardnog bonusa dobrodošlice od 500 RSD donosi i fantastičan dodatni bonus. 

U novoj promociji „Novogodišnji specijal bonusa“ mogu učestvovati svi igrači koji su registrovani na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i svi tiketi uplaceni i rezultovani istog dana. A, svi igrači čiji su tiketi rezultovani kao nedobitni, stiču uslov da se kvalifikuju za POVRAĆAJ ULOGA OD 10% na bonus račun.  

Uslov da igrač osvoji povrat uloga na bonus račun jeste da u toku dana u kome su odigrani tiketi ima uplaćen depozit od minimum 500 RSD.

Dakle, na dobitku ste i kada tiket nije dobitan.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

A, ukoliko još uvek nisi postao član Meridian družine – registruj se baš sada, jer te prilikom registracije čeka fantastičan BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD!

Dakle, brzo na meridianbet.rs, uveri se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa i daj sebi povoda za novo slavlje.  

NOVO U MERIDIANU:

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER:  Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre. Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

BOOST ZA PRVI ESPORT TIKET: Odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends i bonus u visini uloga je tvoj! 

Meridian – kuća najvećih bonusa!

5 Comments

  1. Nema boljeg Deda Mraza od Meridiana,meni je doneo sjajne poklone za praznike..zato treba pratiti i iskoristiti svaku promociju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.