NBA tiket (petak-subota)

I u Novogodišnjoj noći igraće se na košarkaškim parketima u Americi, pa smo i mi u obavezi da sastavimo tiket. Ujedno, koristimo priliku da svim kladiocima poželimo mnogo zdravlja i sreće u Novoj 2022. godini.

Demijel Lilard (Portland Trejlblejezersi) + poeni (granica 30,5) @ 1.90 u Meridianbet

Za Lilarda je ovo skoro košmarna sezona, više timski, mada i individualno poenterski ima najslabiju sezonu u poslednjih 7 sezona. Ovaj sjajni bek ima 6 učešća na NBA Ol-star meču i to 2014, 2015, i 4 godine uzastopno (2018-2021. godine). Portland Trejlblejzersi se nalaze na 12. mestu na Zapadu, imaju 13 pobeda i 21 poraz u dosadašnjem delu sezone. Startni plejmejker Portlanda Lilard ima i dalje dobar prosek poena (24,2) po meču, ali to je ipak značajan pad u odnosu na prošlu sezonu kada je imao 28,7 poena, ili na sezonu 2019-2020. godine kada je imao 30 poena u proseku po meču. U nekim projekcijama, u slučaju da Lilard ne popravi svoju formu preti mu opasnost da bude izostavljen iz Ol-star selekcije prvi put u 5 godina. U Portlandu imaju probleme na bekovskim pozicijama, poslednja vest da je i Anferni Simons 30. decembra ušao u zdravstvene i sigurnosne protokole (health and safety protocols), dok je Si Džej Mekolum čini se zalečio svoje stanje sa plućima i nakon konačne evaluacije se očekuje njegov porvatak na teren u bliskoj budućnosti. Tako da će u inspirativnom okršaju protiv Lejkersa u Los Anđelesu Lilard dobiti priliku da pojača svoje brojke i ponovo zadobije simpatije glasača (otvoreno je glasanje za Ol-star meč) na velikoj sceni.

Naš predlog su + poeni na Demijena Lilarda, granica je postavljena na 30,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.90.

Rasel Vestbruk (Los Anđeles Lejkersi) + asistencije (granica 9,5) @ 1.85 u Meridianbet

Lejkersi ne igraju baš najbolje ove sezone i čini se da su u delu košarkaške javnosti našli jednog od krivaca, radi se o Raselu Vestbruku. Na sve kritike Vestbruk odgovara da će on nastaviti da radi ono što je radio kroz celu svoju karijeru, a to je da se takmiči do poslednjeg atoma snage i čini svoje saigrače boljim košarkašima. Vestbruk dodaje da se njemu čini da se od njega traži nešto što nije normalno i uobičajeno, a to je da daje 25 poena, ima 15 skokova i 15 asistencija. Tim iz Los Anđelesa se nalazi na 7. mestu u Zapadnoj konferenciji, imaju 17 pobeda i 19 poraza, na poslednjih 7 mečeva imaju 6 poraza, na tih 7 mečeva jedino su pobedili Hjuston Rokitse koji su na poslednjem mestu na Zapadu. Sa druge strane Vestbruk ima 3 tripl dabl učinka u nizu i čini da umnogome igra Lejkersa, u izostanku Entonija Dejvisa, počiva na dvojcu Lebron Džejms i Rasel Vestbruk. Ovaj američki bek ima zakazan okršaj sa svojim starim znancem Demijenom Lilardom, ako se Lejkersi i muče, Portland Trejlblejzersi se muče još i više ove sezone. Rivalitet Vestbruka I Lilarda je dobro poznat u NBA ligi, njih dvojica imaju dugu i sadržajnu istoriju neprijateljskih odnosa i može se dodati da jedan iz drugoga znaju da izvuku najbolje igračke kvalitete.

Naš predlog su asistencije na Rasela Vestbruka, granica je postavljena na 9,5 asistencija u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Klivlend Kavalirsi – Atlanta Hoksi – Hendikep 2 (granica 5,5 poena) @ 1.49 u Meridianbet

Kavalirsi po očekivanju nisu izgledali najbolje u noćašnjem duelu sa Vašington Vizardsima na strani, ubedljivo su izgubili rezultatom 110:93. Kevin Pangos je počeo u startnih pet, osetilo se odsustvo bitnih bekova u Kavalirsima i to Darijusa Garlanda, Rikija Rubija i Kolina Sekstona. U Klivlendu trenutno  postoji jasna neravnoteža između unutrašnje i spoljne linije, traži se rešenje, a postoji mogućnost da se izvrši razmena sa Lejkersima da bi se dobio Radžon Rondo, što je jedna od opcija.

Hoksi su jako pogođeni COVID-19 i povredama igrača, Atlanta ni ovako nije imala dobar početak sezone, sada kada je sezona već odmakla se nalaze na 12. mestu u Istočnoj konferenciji sa 15 pobeda i 19 poraza. Tre Jang bi mogao da iskoristi probleme Klivlenda na bekovskim pozicijama, i čini se da ima značajnu igračku prednost u odnosu na igrače koje Kavalirsi trenutno imaju na spoljnim pozicijama.

Naš predlog je hendikep 2 na Atlantu Hokse u meču protiv Klivlend Kavalirsa na granici od 5,5 poena. Za hendikep 2 na Atlantu.(5,5 poena) kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.49.

Tre Jang (Atlanta Hoksi) + poeni (granica 30,5) @ 1.85 u Meridianbet

Ekstremna vremena zahtevaju ekstremne mere, Hoksi polako gube tlo pod nogama, tim iz Džordžije ima 3 poraza u nizu, nalaze se van zone doigravanja i imaju brojne probleme u poslednje vreme sa izostancima igrača zbog COVID-19 ili povreda. Od Treja Janga se traže njegova najbolja izdanja da bi tim mogao da izađe iz evidentne krize, ne može se reći da ovaj odlični bek ne daje sve od sebe. Naprotiv, Tre Jang je trenutno na 4. mestu u proseku po broju poena (27,3) u NBA ligi. Ono što usložnjava situaciju za tim Atlante je nezgodan raspored mečeva. Hoksi su u seriji od 6 mečeva na gostujućem terenu, prvi meč u seriji van svoje dvorane su već izgubili u Čikagu, a posle duela sa Klivlendom im slede mečevi na strani sa Portland Trejlblejzersima, Sakramento Kingsima, Los Anđeles Lejkersima i Los Anđeles Klipersima.

Naš predlog su + poeni na Treja Janga, granica je postavljena na 30,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na NBA tiketu za Novogodišnju noć u kladionici Meridianbet iznosi 9.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.