NBA tiket (subota-nedelja)

Na šest terena igraće se u noći između subote i nedelje na NBA parketima. Podsećamo da su kvote i granice podložne promenama.

Milvoki Baksi – Nju Olrleans Pelikansi – Milvoki + poena prvo poluvreme (granica 58,5) @ 1.90 u Maxbet

Baksi su, bar se tako čini, ušli u optimalnu formu, imaju 5 pobeda u nizu, a u toj seriji je posebno bio impresivan preokret protiv Boston Seltiksa u svojoj dvorani. Naime, Seltiksi su imali 13 poena prednosti u poslednjoj četvrtini, ali to nije bilo dovoljno da se na kraju zabeleži pobeda protiv Milvokija. Bakse je, po običaju, u trijumfu protiv Bostona predvodio inspirisani Janis Adetokumbo. Milvoki ima 24 pobede i 13 poraza ove sezone u NBA ligi, nalazi se na 3. mestu Istočne konferencije i pokušavaju da posle slabijeg starta sezone uhvate priključak sa Čikago Bulsima i Bruklin Netsima na vrhu tabele.

Pelikansi imaju  13 pobeda i 22 poraza ove sezone, nalaze se van zone doigravanja, a popravili su malo formu u poslednje vreme, i imaju  6 pobede na poslednjih 8 mečeva. Jedna od tih pobeda je bila i protiv Milvokija posle produžetaka na domaćem terenu, Baksi su tada igrali bez nekih od svojih najboljih igrača, nisu igrali Janis Adetokumbo i Kris Midlton. Od preostalih 5 pobeda Nju Orleansa u tom periodu može se reći da su to uglavnom bile pobede protiv značajno oslabljenih timova ili slabije plasiranih ekipa u NBA ligi. Radi se o trijumfima protiv hendikepiranih Klivlend Kavalirsa i timova iz donjeg doma NBA lige kao što su Orlando Medžik,  neočekivano očajnih ove sezone, Portland Trejlblejzersi, Oklahoma Tander i Detroit Pistonsi.

Košarkaši Milvokija verovatno nisu zaboravili na nedavni poraz u Nju Orleansu i želeće da se revanširaju timu iz Zapadne konferencije. Naš predlog je da će Milvoki Baksi dati više od 58 poena posle prvog poluvremena. Za tu igru i postavljenu granicu na 58,5 poena, kladionica Maxbet nudi koeficjent 1.90.

Vil Barton (Denver Nagetsi) + poeni (granica 17,5) @ 1.75 u Maxbet

Nagetsi su desetkovani izostancima, poslednja utakmica sa Golden Stejt Voriorsima im je odložena zato što nisu imali minimalan broj igrača na raspolaganju. Potpisali su nekoliko igrača na kratkoročne ugovore i očekuje se povratak par košarkaša kako bi mogli da izađu na megdan ekipi Hjuston Rokitsa. Od bitnijih izostanaka na meču protiv Hjustona ne očekuje se nastup Monte Morisa, Džefa Grina, Bonsa Hajlanda i Zeka Nadjija zbog ulaska u zdravstveno i sigurnosne protokole (health and safety protocols), dok su Aron Gordon, Ostin Rivers i Vlatko Čančar pod znakom pitanja. Naravno već neko vreme u timu Denvera su duže odsutni Džamal Marej i Majkl Porter Džunior. Od preostalih igrača u Denveru najveći teret bi na utakmici protiv Hjuston Rokitsa  trebalo da iznesu pre svega prvi i drugi strelac Nagetsa ove sezone, to su Nikola Jokić (25,8) i Vil Barton (15,3). Bartonu bi neobavezni i razigrani način igre Hjuston Rokitsa sa mnogo trke i igre u tranziciji trebalo posebno da prijaju.

Naš predlog su + poeni na Vila Bartona, granica je postavljena na 17,5 poena u Maxbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.75.

Bredli Bil (Vašington Vizardsi) + poeni (granica 26,5) @ 1.85 u Maxbet

Čikago Bulsi žive svoj san, nalaze se na vrhu Istočne konerencije, sa istim brojem pobeda (23) i poraza (10) kao i Bruklin Netsi. Tim iz Ilinoisa ima 6 pobeda u nizu, a na sinoćnjem meču u Indijani su slavili nesvakidašnjim košem s jedne noge Demara Derozana u poslednjoj sekundi i dolaze u prestonicu Sjedinjenih Američkih Država puni samopouzdanja. Sa druge strane, nakon desetak dana pauze Bredli Bil se vratio pobedom u meču Klivlend Kavalirsa, ovaj odlični bek je u ubedljivoj pobedi dao 29 poena. Vizardsi se nalaze na 8. mestu Istoka, imaju 18 pobeda i 17 poraza. U timu Vašingtona se u duelu protiv Čikago i paklenog dvojca Demar Derozan i Zek Levin najviše očekuje od prve zvezde tima Bredlija Bila.

Naš predlog su + poeni na Bredlija Bila, granica je postavljena na 26,5 poena u Maxbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Bruklin Netsi – Los Anđeles Klipersi – Hendikep 1 (granica 10,5 poena) @ 1.65 u Maxbet

Netsi imaju 23 pobede i 10 poraza u dosadašnjem delu sezone, dele dve pozicije na vrhu Istočne konferencije sa Čikago Bulsima. Posle tri odložene utakmice Bruklin je imao dve ohrabrujuće pobede u Los Anđelesu, prvo je u meču, igranom za Božić po gregorijanskom kalendaru, pobeđena ekipa Lejkersa rezultatom 122:115, da bi Netsi pobedili i Kliperse u gostima rezultatom 124:108. Na oba gostujuća meča su Netsi igrali bez Kevina Durenta, a ovaj krilni igrač se vratio na poslednjoj utakmici za Bruklin i tada je tim iz Njujorka pretrpeo poraz od Filadelfije Seventisiksersa na svom terenu rezultatom 110:102. Očekuje se pozitivna reakcija u taboru Netsa u meču protiv bitno oslablljenih Los Anđeles Klipersa u prvoj utakmici za Bruklin u 2022.godini.

Klipersi se nalaze na turneji od 3 utakmice na Istoku, tim iz Los Anđelesa je možda i malo neočekivano slavio u prvom meču te turneje u Bostonu, da bi noćas usledio zasluženi poraz protiv Toronto Reptorsa. U utakmici u Kanadi se iz protokola vratio Redži Džekson, ali i dalje tim Klipersa ne može da računa na Kavaja Lenarda koji nije imao debi ove sezone u NBA ligi, a nema Pola Džorda zbog povrede lakta.

Naš predlog je hendikep 1 (granica 10,5 poena) na Bruklin Netse u meču protiv Los Anđeles Klipersa. Za tu igru kladionica Maxbet nudi koeficijent 1.65.

Ukupna kvota na tiketu za noć između subote i nedelje u kladionici MaxBet iznosi 10.15.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.