Tip dana: Majorka – Barselona: Ogromni problemi za Ćavija! Desetkovana Barsa juri trijumf na teškom gostovanju kod Majorke!

U nedelju je konačno nešto bolja ponuda nego što je to slučaj biou prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Majorke i Barselone.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Majorka: Primarni cilj je opstanak!

Majorka je prošle sezone igrala sjajno u Segundi što je između ostaloj ovoj ekipi i donelo plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Nema nikakve sumnje da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih, što bez sumnje neće biti nimalo lak zadatak.
Ako se vratimo na start prvenstva, setićemo se da je ova simpatična ekipa pružala fantastične partije, pošto se Majorka posle prva tri kola nalazila u samom vrhu tabele, ali je utisak da kako je vreme prolazilo tako je i povratnik u La Ligu pružao sve slabije partije, pa se trenutno, nakon osamnaestog odigranog kola izabranici Luisa Garsija Plaze nalaze na petnaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na najugroženije timove.
Na poslednjih pet mečeva povratnik u najkvalitetniji rang španskog fudbala je ostvario samo jedan trijumf uz dva remija i dva poraza, a zanimljivo je da je jedina pobeda došla mimo svih očekivanja na gostovanju kod Atletiko Madrida kada je bilo 1:2.
Nažalost, u prošlom kolu su izabranici trenera Plaze poraženi na gostovanju kod Granade, a taj duel je završen rezultatom 4:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Majorka odigrala devet mečeva na svom stadionu i doživeli samo jedan poraz uz dva trijumfa i čak šest remija, pa ako na taj način posmatramo stvari nema nikakve sumnje da Barselonu očekuje veoma težak posao.
Poslednji međusobni susret između ova dva tima je odigran sredinom maja na stadionu “Iberostar” kada su Katalonci demolirali Majorku pošto je taj duel završen rezultatom 0:4.
Nije se Majorka nimalo proslavila u međusobnim duelima protiv Barselone, pošto je ova ekipa poslednji trijumf u duelu sa ekipom sa “Nou Kampa” ostvarila još 2009. godine kada je bilo 2:1.

Barselona: Koronavirus pravi ogromne probleme Barsi!

Pre bilo kakve analize Barsinih partija u toku ove sezone,, treba reći da se trener ovog kluba nalazi u ogromnim problemima, pošto za ovaj duel može da računa samo na petnaest raspoloživih fudbalera, što zbog koronavirusa, što zbog problema sa povredama.
Naime, u opticaju za nedeljni meč sa Majorkom su: Ter Štegen, Neto. Penja (čuvari mreže), Dest, Pike, Arauho, Minges, Erik Garsija, Gonzales, Pućo, Kutinjo, Frenki de Jong, Hutglu, Akomah i Luka de Jong.
Fudbaleri koji su trenutno pozitivni na koronavirus su: Dani Alveš, Dembele, Kutinjo, Ezalzui, Gavi i Umtiri, dok zbog povreda neće biti Depaja, Pedrija, Roberta, Bretvajta, Garsije i Demira, pa će Ćavi imati pakleno težak zadatak, obzirom da su Barseloni bodovi preko potrebni na ovom nimalo prijatnom gostovanju kod Majorke.
Inače, trenutno se tim iz Katalonije nalazi tek na sedmom mestu na tabeli pa deluje da će plasman u Ligu šampiona biti primarni cilj što se prethodnih nekoliko godina nije dovodilo u pitanje.
Na poslednjih pet mečeva Barselona je doživela jedan poraz uz dva trijumfa i dva remija, a u prošlom kolu je sedmoplasirana ekipa na tabeli remizirala na gostovanju kod Sevilje kada je bilo 1:1, a ostaje žal što taj duel u Andaluziji Barsa nije uspela da dobije obzirom da su izabranici Ćavija imali igrača više dobrih trideset minuat, ali su na kraju morali da se zadovolje sa bodom, što možda i nije neuspeh ako uzmemo u obzir koliko dobro Sevilja igra ove sezone.
Kada su u pitanju mečevi na strani, do sada je tim sa “Nou Kampa” odigrao osam mečeva na strani i ostvario samo jedan trijumf, čak pet remija i dva poraza, što nije nimalo optimističan podatak uoči gostovanja kod Majorke, koja ima samo jedan poraz na domaćem terenu za sada.
Za kraj, treba napomenuti i da je Barselona na sedam poslednjih međusobnih mečeva sa Majorkom ostvarila isto toliko trijumfa, a na poslednja četiri duela je dala čak osamnaest golova ovom timu, što nam daje neverovatan prosek od više od četiri i po gola po meču.

Naš predlog

Oba trenera se suočavaju sa ogromnim problemima uoči ovog duela i veoma je disktaubilno u kom sastavu će nastupiti i jedna i druga ekipa.
Ipak, u takvoj konstalaciji snaga mišljenja smo da Barselona ipak ima veće šanse da trijumfuje na ovom duelu zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.21.
Zanimljivo je da je na poslednja četiri međusobna susreta između Majorke i Barselone palo čak 22 gola i deluje da nas i ovog puta očekuje goleada, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.03.
Za one nešto ambicioznije, toplo preporučujemo i igru 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa neverovatno dobrom kvotom 3.50!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.