Tiket dana (subota, 01.01.2022)

tiket dana

Navikli smo da prvog dana u Novoj godini imamo dobru ponudu u engleskim ligama. Ovog puta nije tako, mada je subota. Koronavirus pravi velike probleme na Ostrvu, mečevi se non-stop odlažu, pa se nadamo da će se ovi koje stavimo u tiket barem odigrati. Napomijemo da su kvote podložne promenama.

Arsenal – Mančester Siti – GG4+ @ 2.95 u MaxBet

Prva utakmica na Ostrvu u 2022. godini i odmah derbi. Arsenal na Emirejtsu dočekuje aktulenog šampiona i trenutnog lidera, Mančester Siti. ”Građani” kao da pojačavaju pred ciljnu ravninu i već su na solidnih osam bodova prednosti u odnosu na Česli i devet kada je Liverpul u pitanju, s tim da ”Redsi” imaju meč manje odigran. Važan trijumf je četa Pepa Gvardiole zabeležila u četvrtak na gostovanju kod debitanta Brentforda. Nije bilo lako protiv ”pčelica”, ali je presudio gol Fila Fodena, na aistenciju Kevina De Brujnea. Arsenal je na, za njih, odličnom četvrtom mestu i navijači ”tobdžija” bi sad potpisali da njihovi ljubimci tu i ostanu kada se spusti zavesa na ovu sezonu. Posle onakvog, blago rečeno, očajnog početka prvenstva i tri startna poraza, Arsenal je igrao veoma dobro u nastavku Premijer lige i sada iza sebe ima pet uzastopnih pobeda, četiri u ligi i jednu u EFL kupu. Veoma su bili efikasni u poslednja tri meča, u Lidsu i Noriču u prvenstvu i protiv Sanderlenda u EFL kupu, dali su ukupno 14 golova. I Siti je u seriji trijumfa, oni su vezali deset uzastopnih pobeda u Premijer ligi, a pre minimalnog trijumfa protiv Brentforda, dali su 17 golova na tri utamice pre toga. U prvom delu sezone okršaj ove dve ekipe odigrao se u trćem kolu, a tog 28. avgusta Siti je ponizio Arsenal na Etihadu, ne toliko rezultatom 5:0, koliko igrom i dominacijom na terenu. Sada su se stvari dosta promenile, Artetin tim igra mnogo bolje, pogotovo na svom terenu, pa je posle Sitija, naubedljiviji domaćin. Tradicija nije na strani ”tobdžija”, Siti je u seriji od devet uzastopnih pobeda u međusobnim duelima u Premijer ligi, dok je Arsenal poslednji puta slavio u prvenstvu još pre šest godina. Ipak, mogli bi i domaći do nekog gola, a za gledaoce koji će pohrliti na tribine i pored burne Novogodišnje noći i svih problema sa koronavirusom, spektakl je zagarantovan. Naš predlog je gol-gol, uz bar četiri pogotka ukupno. Za GG4+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.95.

Netanja – Beitar Jerusalim – 1x,0-2 @ 2.10 u MaxBet

Izraelci nastavljaju da igraju po ubrzanom tempu i sada je na programu 16. kolo. Na vrhu su se izdvojile dve ekipe, lider Hapoel Bar Ševa i drugoplasirani, aktuelni šampion, Makabi iz Haife. Ostale ekipe pokušavaju da obezbede plasman u gornjem delu tabele posle regularnog toka sezone i takmičenje nastave u plej ofu, u kome će igrati šest prvoplasiranih timova. Netanja je trenutno na 8. mestu, dva mesta i dva boda udaljena od željene šeste pozicije. Beitar je podbacio u prvih 15 utakmica, ova ekipa se nalazi tek na 11. mestu, a u prošlom kolu je pobedom nad gradskim rivalom, Hapoelom iz Jersalima, prekinuo niz od četiri uzastopna prvenstvena poraza. Netanja je u seriji od tri uzastopne minimalne pobede, slavili su protiv Petah Tikve u Stejt kupu, a onda i u prvenstvu protiv Makabija iz Haife i Nof Hagalila. Tim su koji ne daje mnogo golova, ali ih još manje i prima. U dobroj su formi pa ne verujemo da će izgubiti od Beitara. Naš predlog je dupla šansa na domaćina, uz mali broj golova. Za kombinaciju 1x,0-2 u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 6.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.