NBA tiket (nedelja-ponedeljak)

Nadamo se da se snalazite sa svim ovim podacima za NBA ligu. Sezona je ponovo čudna, možda i najteža u prethodne tri godine. Sve ekipe imaju velikih probelma sa izostancima, i pitanje je kako će se sve okončati. Napominjemo da su kvote i granice važile u trenutku pisanja teksta.

Šarlot Hornetsi – Finiks Sansi – Finiks daje više od 114,5 poena @ 1.72 u Meridianbet

Hornetsi imaju 3 pobede u nizu, nalaze se na 7. mestu Istočne konferencije, sa 19 pobeda i 17 poraza u dosadašnjem delu sezone u NBA ligi. Tim Šarlota se nalazi na poslednjem 30. mestu po broju primljenih poena (116,1) u NBA ligi, ali sa druge strane Hornetsi se nalaze na visokom 2. mestu po broju datih poena u takmičenju (115,2). U prvom meču ove dve ekipe u Arizoni, Finiks je pobedio Šarlot sa preko 30 poena razlike (137:106). U Šarlotu iz zdravstveno i sigurnosnih protokola (health and safety protocols) bi trebalo da se vrate Majls Bridžis i Pi Džej Vašington, tako da bi utakmica skoro kompletnih Hornetsa i Sansa mogla biti proglašena derbijem dana u NBA ligi.

Sansi su svoju turneju od 3 gostujuće utakmice započeli porazom protiv Bostona rezultatom 123:108. Finiks je imao slabu predstavu protiv Seltiksa, od samog početka su bili u zaostatku, na poluvremenu Sansi su gubili 26 poena razlike. Sansi su trenutno druga najbolje plasirana ekipa u NBA ligi, imaju 27 pobeda i 8 poraza, ispred njih su samo Golden Stejt Voriorsi 28 pobeda i 7 poraza. Tim Finiksa je ove sezone imao period kada su izgledali nepobedivo na terenu, sa 18 pobeda u seriji su oborili rekord franšize u broju pobeda u nizu, ipak Sansi imaju 3 poraza na poslednje 4 odigrane utakmice.

Mišljenja smo da će Finiks Sansi izaći motivisano u meč sa Šarlot Hornetsima, radi se o ekipi koja je sasvim zasluženo na vrhu tabele, prošlosezonskim finalistima NBA lige i jednim od favorita ove sezone. Naš predlog je da će Finiks Sansi dati više od 114,5 poena u meču protiv Šarlot Hornetsa, za ovu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.72.

Devin Buker (Finiks Sansi) + poeni (granica 26,5) @ 1.85 u Meridianbet

Buker je već šestu sezonu uzastopno najbolji strelac Finiksa, ove godine ovaj sjajni bek ima mali pad u broju poena (23,6) u proseku u odnosu na prethodne sezone. Taj pad ne bi trebalo shvatiti kao pad u igri Devina Bukera, već bi objašnjenje moglo da leži u tome da su Finiks Sansi jedan dobro zaokružena ekipa ove sezone i da im sa pravom pripada uloga jednog od favorita. Naime, Sansi imaju dobro raspoređene igračke učinke ove sezone, čak 8 igrača u Sansima je dvocifreno u broju poena u proseku po meču. Od Bukera se u sadašnjim Sansima uglavnom ne traže superkošarkaške predstave na dnevnoj bazi kao u pre nekoliko sezoni lošijoj ekipi. Čini se ipak da bi protiv solidnih Šarlot Hornetsa Buker mogao imati pravu priliku da ponovo pokaže o kakvom se košgeteru radi. Devin Buker je i dalje jedan od boljih čistih bek šutera u NBA ligi, prolazi malo ispod radara da ovaj američki bek prvi put u karijeri ove sezone šutira za tri poena iznad 40 % (42,1 %).

Naš predlog su + poeni na Devina Bukera, granica je postavljena na 26,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Kris Pol (Finiks Sansi) + asistencije (granica 9,5) @ 1.80 u Meridianbet

U Šarlotu sudar mladosti i iskustva, mladi Lamelo Bol u svojoj drugoj sezoni u NBA ligi ističe jaku kandidaturu za učešće na Ol-star meču, sa druge strane Kris Pol u svojoj 17. sezoni u ligi je jedan od snažnih favorita za prvu petorku na Ol-star utakmici ove godine. Ipak, Pol je malo usporio u poslednje vreme, prosek asistencija po meču mu je pao ispod 10, pa Sansi imaju 3 poraza na poslednje 4 utakmice. Statistički gledano Pol ima 9,8 asistencija po meču ove sezone u NBA ligi, trenutno je drugi po tom parametru, preskočio ga je Džejms Harden koji ima 9,9 asistencija po meču u dosadašnjem delu sezone. Kris Pol je dirigent Finiks Sansa, svojim iskustvom i igračkim sposobnostima je značajno doprineo da tim iz Arizone sa svojim mladim, talentovanim igračima, načini veliki kvalitativni korak unapred. Sada kada se govori o Finiksu misli se da jednu od boljih ekipa u NBA ligi, koja se sasvim opravdano nalazi u grupi favorita za najveća dela ove sezone.

Naš predlog su + asistencije na Krisa Pola, granica je postavljena na 9,5 asistencija u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.80.

Oklahoma Tander – Dalas Maveriksi – Hendikep 2 (granica 6,5) @ 1.61 u Meridianbet

Tanderi na meču protiv Dalasa neće moći da računaju na svoju prvu zvezdu Šej Gildžus-Aleksandera, ovaj bek je ušao u zdravstveno i sigurnosne protokole (health and safety protocols). Gildžus-Aleksander je samo jedan od trojice dvocifrenih igrača u Oklahomi ove sezone uz Lugenca Dorta i rukija Džoša Gidija. Glavni igrač Tandera ima 22,7 poena, 4,8 skokova i 5,2 asistencije u proseku po meču ove sezone. Neigranje Gildžus- Aleksandera bi trebalo bitno da se oseti u igri i ovako ne naročito dobre Oklahome ove sezone.

Maveriksima bi trebalo da se posle dvadesetak dana pauze i 10 uzastopnih neodigranih utakmica na teren vrati najbolji igrač Luka Dončić. Slovenac je prvo imao problema sa povredom skočnog zgloba, kasnije je ušao i u protokole, tako da bi u početku mogao da ima ograničenje u minutaži. U svakom slučaju oslabljena ekipa Oklahome Tandera bi trebalo da bude pravi rival za vraćanje na teren Dončića. Bez Dončića Dalas je imao 5 pobeda i 5 poraza, uglavnom su Maverikse nosili Džejlen Branson i Kristaps Porzingis. Postoje najave da će Letonac Porzingis zbog velike potrošnje u odsustvu Dončića dobiti noć odmora u susretu protiv Oklahome, procenjeno je da je baš slabo plasirani Tander dobra prilika za tako nešto. Slede za Dalas i teži okršaji, već sutradan u drugoj utakmici u dva dana (back.to back) u Teksas dolaze Nikola Jokić i Denver Nagesti.

Naš predlog je hendikep 2 na Dalas Maverikse protiv Oklahome Tandera, granica je postavljena na 6,5 poena za dvojku na Dalas Maverikse u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.61.

Ukupna kvota na tiketu za noć između nedelje i ponedeljka u kladionici Meridianbet iznosi 9.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.