Tiket dana (ponedeljak, 03.01.2022)

tiket dana

Prvi ponedeljak u godini obično ne obećava kada je ponuda u pitanju, ali danas ima dovoljno utakmica za tiket. Kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Osasuna – Bilbao – 1x,0-2 @ 2.05 u MaxBet

Gosti u Pamplonu dolaze u desetkovanom sastavu i neće biti iznenađenje ako budu morali da povedu igrače iz svog B tima. Atletik je imao mnogo fudbalera zaraženih koronom i pitanje je na koge sve neće moći da računa trener Marselinjo Garsija Toral. Po najavama neće biti bar desetak bitnih igrača, što zbog virusa, što zbog ranijih povreda. To bi Osasuna, kod koje je situacija znatno povoljnija, mogla da iskoristi i dođe do prve prvenstvene pobede još od 17. oktobra kada su na svom El Sadaru pobedili Viljareal. Osasuna je startovala sjajno, bila u vrhu tabele sve do te utakmice protiv ”Žute podmornice”, a onda je krenuo pad. Vezali su devet utakmica bez pobede, pa nije čudo da su se strmoglavili na 13. mesto na tabeli La Lige. Bilbao je tek nešto bolje plasiran, imaju 24 boda, dva više od Osasune, ali i jedan meč više odigran. Poslednji put su na teren izašli u zaostalom meču protiv Reala na svom San Mamesu i izgubili sa 2:1. Tako im je pobeda nad Betisom ostala jedina u prethodnih deset utakmica u La Ligi. Od velikih ambicija sa starta sezone nije ostalo ništa i Bilbao je već daleko i od plasmana u Evropu. Prošle sezone Osasuna je dobila Bilbao na svom terenu sa 1:0, a sličan ishod očekujemo i sada. Bilbao će pokušati da zatvori prilaze svom golu i pokuša da izvuče bar remi, pa vam predlažemo duplu šansu na domaćina uz malo golova. Za 1x,0-2 u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.05.

Mančester junajted – Vulverhempton – 1,0-2 @ 3.35 u MaxBet

Ne sumnajmo da će tim trenera Bruna Laža skupo prodati svoju kožu na Old Trafordu. Vulverhempton ponovo liči na tim koji je igrao odlično dok je na klupi sedeo sunarodnik Bruna Laža, Nuno Espirito Santo. Daju malo golova, ali ih malo i primaju. Na poslednjih sedam utakmica u Premijer ligi, kada je jedan od aktera bio Vulverhempton, ukupno su pala četiri gola. Četiir puta je bilo 1:0, a tri puta su mečevi završavani bez golova. ”Vukovi” su slavili dva puta u tom intervalu, bilo je to protiv Vest Hema na domaćem terenu i Brajtona u gostima. Dva puta su izgubili i to od dve najjače ekipe, Liverpula i Sitija, oba puta sa po 1:0. Verovatno su Vulvsi mogli da imaju i neki bod više, ali ni trenutno 9. mesto nije loše, pogotovo što imaju tri meča manje odigrana od većine ekipa ispred njih. Junajted je oodigrao jedno odlično poluvreme protiv Barnlija u četvrtak, ali mu je i to bilo dovoljno da upiše pobedu. Oni sada imaju samo jedan cilj, a to je plasman na četvrto mesto koje donosi plasman u Ligu šampiona. Na njemu je trenutno Arsenal koji ima četiri boda više, ali i dva utakmice više od Junajteda. Pobedom nad ”Vukovima” tim trenera Ralfa Rangnika prišao bi im samo na bod. Verujemo da ”Crveni đavoli” mogu da pobede, ali sumnjamo da će se navijači nagledati golova. Za 1,0-2 u kladionici MaxBet kvota je 3.35.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 6.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.