MERIDIAN I DALJE POKLANJA: Uplati prvi depozit i dobijaš POKLON BONUS!

Novogodišnja euforija se stišala, ali to ne znači da ne možemo da poklanjamo jedni drugima i dalje. Verujemo da ste poklone već podelili, ali Meridian nije završio sa darivanjem. Naprotiv, stižu DUPLI BONUSI!

Sportska kladionica Meridian časti sve ljubitelje online kladjenja i pored standardnog bonusa dobrodošlice od 500 RSD donosi i fantastičan BONUS NA PRVI DEPOZIT i to od 100%!

Dakle, na dobitku ste i pre nego što vaš tiket postane dobitan.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

Pravila su jednostavna: ako ste član Meridian ekipe, a još uvek niste deponovali svoj novac, sada je pravo vreme da to učinite! Jer, kada uplatite prvi depozit i odigrate prvi tiket – čeka vas bonus od 100%!

U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.11.2021. Da bi igrač ostvario pravo na bonus, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristi za odigravanje tiketa ili kazina istog dana kada je depozit napravljen.

Bonus se uplaćuje automatski sledećeg dana do 14 časova, a onda se možeš upustiti u novu avanturu.

Dakle, uplati prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD i bonus stiže na račun! A, ukoliko još uvek nisi postao član Meridian družine – registruj se baš sada, jer te prilikom registracije čeka fantastičan BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD!

Dakle, brzo na meridianbet.rs, uveri se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa.

NOVO U MERIDIANU:

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER:  Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre. Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

BOOST ZA PRVI ESPORT TIKET: Odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends i bonus u visini uloga je tvoj!

Meridian – kuća najvećih bonusa!


Pridružite se našoj

>>> Viber grupi za klađenje <<<

6 Comments

  1. Ma meridian nece stati ni kada prodju praznici.Jedina kladionica koja non stop deli bonuse.Evo ja sam juce dobio bonus od njih a me znam ni zasto

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.