NBA tiket (utorak-sreda)

Problemi sa koronom u NBA ligi se nastavljaju, ali se nastavlja i košarkaško takmičenje. Timovi su uglavnom u oslabljenim sastavima, pa ćemo videti ko će se najbolje prilagoditi takvim okolnostima. Kvote i granice su podložne promenama.

Evan Mobli (Klivlend Kavalirsi) + poeni (granica 16,5) @ 1.75 u Maxbet

Posle povrede Rikija Rubija Kavalirsi su morali da reaguju na tržištu i putem razmene su doveli iskusnog Radžona Ronda. Trener Klivlenda Džej Bi Bikerstaf je izjavio da očekuje debi Ronda tek na predstojećoj gostujućoj turneji od 6 mečeva. Sa druge strane Darijus Garland je prošao zdravstvene i sigurnosne protokole (health and safety protocols) i posle 4 meča van tima bi trebalo da bude na raspolaganju. Igranje Garlanda bi trebalo da bude od velike pomoći Kilvlendu, na ta 4 meča Kavalirsi su izgubili 3 puta i pobedili samo Indijanu Pejserse. Bila je očigledna neravnoteža između spoljne i unutrašnje linije, kada bi se pogledala statistika nakon meča vrlo malo bekova bi uopšte imalo učinak u timu iz Ohaja. Evan Mobli ima dobru debitantsku sezonu u NBA ligi, čini se da je došao u pravu sredinu, u kojoj će moći da napreduje i razvija svoje talente na pravi način, bez nekog velikog pritiska rezultata. Sa druge strane Kavalirsi imaju iskusne igrače, neki od njih su osvajali titule u NBA ligi i može dosta dobrog da se nauči od njih. To su u prvom redu pridošlica Radžon Rondo i Kevin Lav, naravno ne sme se zaboraviti ni prisustvo Rikija Rubija.

U meču u kojoj bi okosnice ipak trebalo da budu mladi igrači, i to sa jedne strane Darijus Garland, Džaret Alen i Evan Mobli, a sa druge strane Dža Morant, Dezmond Bejn i Džaren Džekson Džunior, se očekuje da sve pršti od akcije i efektnih poteza. Do izražaja bi mogli da dođu neosporni igrački kvaliteti 3. pika sa NBA drafta 2021. godine Evana Moblija, ovaj igrač je jedan od favorita za osvajanje nagrade za najboljeg rukija u NBA ligi u sezoni 2021-2022.

Naš predlog su + poeni na Evana Moblija, granica je postavljena na 16,5 poena u Maxbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.75.

 Badi Hild (Sakramento Kings) + poeni (granica 15,5) @ 1.85 u Maxbet

Hild je treći strelac Sakramento Kingsa u sezoni 2021-2022, i ima 15,5 poena u proseku. Košarkaš sa Bahama ima najviše ubačenih trojki u timu iz Kalifornije ove sezone, mada mora se istaći da je privremeni trener Kingsa Alvin Džentri malo koga impresionirao kritikama svojih igrača, i ne baš uvek najjasnijim rotacijama. Sakramento Kingsi se nalaze na 10. mestu na Zapadu, to je plej-in pozicija, i imaju 16 pobeda i 22 poraza u dosadašnjem delu sezone. Tim iz Sakramenta nije bio u plej-ofu od 2006. godine, tako da je i ovo deseto mesto kakvo, takvo doigravanje. Badi Hild je u poslednjem meču i pobedi nad Majami Hitom pokazao da se radi o dobrom šuteru, bio je najefikasniji igrač na meču sa 26 poena. Čini se da Hild zaslužuje više prostora i minuta na terenu u timu Sakramenta, ne bi se baš moglo raći da Kingsi imaju previše igrača istog ili sličnog kvaliteta kao što je igrač sa Bahama.

Naš predlog su + poeni na Badija Hilda, granica je postavljena na 15,5 poena u kladionici Maxbet koeficijent iznosi 1.85.

Nju Olreans Pelikans – Finiks Sansi – Hendikep 2 (granica 5,5 poena) @ 1.60 u Maxbet

Pelikansi su u noćašnjoj utakmici izgubili od favorizovane Jute Džez rezultatom 115:104. Tim iz Luizijane ima 13 pobeda i 24 poraza ove sezone, nalaze se na 14. mestu na Zapadu. Brendon Ingram se posle kratke pauze vratio na teren, imao je problema sa povredom Ahilove tetive i nije izgledao najbolje u povratku. Naime, Ingram je dao 10 poena, uz šut iz igre 3 od 18, za dva je ima 2 od 11, a u šutu za 3 poena 1 od 7. Posle visokoplasirane Jute u drugoj utakmici zaredom (back-to-back) Pelikansi dočekuju još jednu ekipu sa vrha Zapada, radi se o Finiks Sansima. Tim iz Arizone je svoju poslednju utakmicu imao protiv Šarlota, Finiks je ubedljivo slavio u tom meču rezultatom 133:99 i kao favorit ulaze u meč sa Nju Olreans Pelikansima. Finiks Sansi su jedna od najbolje plasiranih ekipa u NBA ligi, nalaze se na 2. mestu na Zapadu, imaju 28 pobeda i 8 poraza u dosadašnjem delu sezone.

Naš predlog je hendikep 2 (granica 5,5 poena) na Finiks Sanse u meču protiv Nju Orleans Pelikansa. Za tu igru kladionica Maxbet nudi koeficijent 1.60.

Malik Monk (Los Anđeles Lejkersi) + poeni (granica 16,5) @ 1.85 u Maxbet

Monk je biran kao 11. pik na NBA draftu 2017. godine i posle 4 sezone u Šarlot Hornetsima je od ove sezone u Los Anđeles Lejkersima. Čini se da bi kvaliteti ovog beka šutera mogli biti komplementarni kvalitetima Lebrona Džejmsa i Rasela Vestburka. Od Monka se traži da nađe dobro mesto u napadu i lopta će svakako doći od strane ove dvojice veterana. Možda se od Monka i više očekivalo u dosadašnjoj karijeri, sigurno da će ovaj bek imati dosta toga da nauči i timu punom iskusnih igrača kao što su Lejkersi.

Naš predlog su + poeni na Malika Monka, granica je postavljena na 16,5 poena u Maxbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između utorka i srede u kladionici MaxBet iznosi 9.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.