SAMO U MERIDIANU: Uzmi bonus, istraži eSport ponudu i za prvi odigran tiket DOBIJAŠ POKLON!

Nova godina uvek sa sobom donosi promene i nova pravila. Ipak, dobre navike se ne menjaju, pa tako i u ovoj 2022. godini sportska kladionica Meridian nastavlja da iznenađuje svojim vrhunskim promocijama i bogatom ponudom!

Svima je već poznato da Meridian ima najveće kvote na planeti i najveći broj opklada za sve sportove koje možete zamisliti. Ali, da li ste znali da ova kladionica u svojoj ponudi ima kvote za veliki broj global eSports i gaming turnira?

Eto prilike da poznavanje eSports scene dobro naplatite, bilo da ste gejmer amater ili profesionalac.

Pre toga – obavezno se registrujte na sajtu meridianbet.rs jer tom prilikom dobijate bonusa za online kladjenje u vrednosti od 500 dinara. A ukoliko uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i odigrate svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: Esport DOTA, Esport Counter Strike i Esport League of Legends – na vaš nalog stiže DODATNI BONUS!

Koji su uslovi nove promocije?

Minimalna uplata na tiketu mora biti 200 RSD, a neophodno je da tiket bude uplaćen i rezultovan istog dana kada je napravljen prvi depozit. A onda… na račun stiže bonus u visini uloga na prvom odigranom tiketu, a uplaćuje se automatski sledećeg dana do 14 časova ili 48 sati nakon registracije.

Dakle, CS:GO, League of Legends, Dota… Meridian pored standardne ponude za ove događaje ima i kvote za klađenje i uživo u toku igre

Legendarna pucačina Counter Strike i posle dve decenije još uvek je neprikosnoveni lider i najpopularniji esport na našim prostorima, a najbolji domaći igrači redovno nastupaju na međunarodnim turnirima.

Meridian ih ima sve u ponudi – Blast Premier Series, Dreamhack Masters, ESEA Advanced Division, ESL ANZ Championship, ESL Benelux, ESL Espana, ESL Meisterschaft, ESL UK Premiership, ESEA Premier Australia, V4 Future Sports Festival, Uniter Pro Series, Funspark Ulti, Malta Vibes, Republeague, United Pro Series… Svaki meč nudi najmanje 30 opklada, kladite se na ukupan broj mapa, pobednike po mapama, hendikepe…

Članovi Dota 2 zajednice još uvek komentarišu ishod Dota 2 Svetskog prvenstva i pobedu Team Spirit, a Meridianbet ima najveće kvote za ovu igru. Kladite se na mečeve BTS Pro Series, Champions League i ESL Meisterschaft. Čeka vas klađenje na pobednika, pobednika u mapama, opklade na zaštite, kule, barake, killove…

Gejmeri koji su dobro upoznati sa esport scenom sigurno neće imati problem da naprave pobednički tiket. Zato nema razloga da svoje poznavanje gejminga ne naplatite odmah!

Uživaj u eSportu i online kladjenju samo na meridianbet.rs!

8 Comments

  1. Online kladjenje je najjaca stvar,pogotovu u Meridianu koji non stop ima neka iznenadjenja za svoje igrace..zato je ovo sjajna ponuda koja se ne propusta.

  2. Meridian ima najjacu ponudu i kada su eSportovi u pitanju. Zato preporucujem svim ljubiteljima eSportova da iskoriste ovu promociju,sjajna je.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.