NBA tiket (sreda-četvrtak)

Noćas smo ponovo imali dobitan NBA tiket, pa se nadamo da će tako biti i u narednoj noći. Podsećamo da su kvote i granice bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Kajl Kuzma (Vašington Vizardsi) + poeni (granica 19,5) @ 1.85 u Meridianbet

Nikada nije bilo sporno da Kajl Kuzma ima visoki igrački potencijal, međutim, problem za ovog krilnog igrača je nestabilna forma kroz karijeru i sklonost oscilacijama u igri. Činilo se da u Lejkersima Kuzma nije imao dovoljno prostora da igrački napreduje, glavne uloge su bile već raspoređene u Los Anđelesu, a ovaj košarkaš nije želeo da bude večiti epizodista i u senci Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa, pre svih. Kuzma je drugi strelac i prvi skakač Vizardsa ove sezone, ali čini se da mu se poenterska forma značajno popravila u poslednje vreme. Naime, po prvi put ove sezone Kuzma je povezao 4 meča sa 20 + poena, to su bili učinci od 22, 25, 29 i 36 poena. Čini se da su Bredli Bil i Kajl Kuzma našli dobru hemiju na poslednjih nekoliko utakmica, na tom dvojcu Vizardsi bi mogli da uđu u uspešan nastavak sezone.

Naš predlog su + poeni na Kajla Kuzmu, granica je postavljena na 19,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Vašington Vizardsi – Hjuston Rokitsi – Vašington daje više od 114,5 poena @ 1.62 u Meridianbet

Vizardsi se nalaze na 7. mestu u Istočnoj konferenciji, imaju 19 pobeda i 18 poraza u dosadašnjem delu sezone. Na poslednje 4 utakmice tim iz Vašingtona ima 2 pobede i 2 poraza, ali mnogo više od polovičnog rezultata obećava igra Vizardsa na tim mečevima. Vašington je pobedio Šarlot Hornetse i Klivlend Kavalirse, a izgubio trojkom u poslednjem napadu Demara Derozana u meču protiv Čikago Bulsa, dok je još jedan poraz u toj seriji od 4 utakmice je usledio u tesnoj završnici od Majami Hita. Posebno su indikativni dobri učinci Bredlija Bila i Kajla Kuzme, čini se da bih njih dvojica trebalo da budu temelj Vizardsa do kraja sezone. Sa druge strane Hjuston Rokitsi imaju 8 poraza u nizu, nalaze se na poslednjem 15. mestu na Zapadu, imaju 10 pobeda i 28 poraza u dosadašnjem delu sezone. Ipak, veći problemi u Rokitsima su nastali na meču sa Denver Nagetsima, Hjuston je u prvom poluvremenu primio 77 poena od oslabljenog tima iz Kolorada. Kao da angažovanost igrača Hjustona na tom meču u odbrani uopšte nije postojala, došlo je do nedoličnog ponašanja i posledica toga je da su Kristijan Vud i Kevin Porter Džunior suspendovani od strane tima na po jednu utakmicu neigranja. Ta suspenzija Vuda i Portera je prošla u još jednom ubedljivom porazu u Filadelfiji (133:113), kažnjeni igrači su izrazili svoje žaljenje i spremni su da se podrede ciljevima tima u budućnosti.

Naš predlog je da će šuterski raspoloženi Vašington Vizardsi dati više od 114,5 poena u meču sa Hjuston Rokitsima. Za tu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.62.

Lamelo Bol (Šarlot Hornets) + asistencije (granica 7,5) @ 2.10 u Meridianbet

Hornetsi (19-19) ulaze u meč sa jednom od najslabije plasiranih ekipa u NBA ligi Detroit Pistonsima (7-28) sa jasnim motivom da zabeleže sigurnu pobedu i time spreče i treći vezani poraz. Lamelo Bol je najbolji asistent Šarlota i ukupno osmi asistent lige sa 7,6 asistencija po meču. Ekipa iz Južne Karoline je dobra napadačka ekipa, nalaze se na 2. mestu u NBA ligi po broju datih poena (114,9) i na 3. mestu u takmičenju su timski po asistencijama (26,8). Kada imaju ozbiljan prostup Hornetsi su u stanju da zagorčaju život i solidnim ekipama u NBA ligi, problem je ipak na drugoj strani, previše su mekani u odbrani i Šarlot prima najviše poena u ligi (116,7). Bol bi za direktnog rivala u noćašnjem meču mogao da ima delom i novajliju Kejda Kaningema, prava prilika za najboljeg debitanta iz prošle sezone da pokaže prvom piku sa prošlogodišnjeg NBA drafta o kakvom se maštovitom dodavaču radi.

Naš predlog su + asistencije na Lamela Bola, granica je postavljena na 7,5 asistencija u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 2.10.

Jusuf Nurkić (Portland Trejlblejzersi) + skokovi (granica 11,5) @ 2.00 u Meridianbet

Nurkić se vratio na teren u poslednjem meču protiv Atlante Hoksa, posle više od deset dana pauze zbog ulaska u zdravstvene i sigurnosne protokole (health and safety protocols). Na povratku bosanski internacionalac je izgledao dobro i zabeležio 21 poen i 12 skokova. Čini se da bi u susretu timova bez svojih prvih zvezda u svojim redovima, najavljen je izostanak Demijena Lilarda u Portlandu i Džimija Batlera u Majamiju, Nurkić mogao ponovo da se nametne svojim igračkim kvalitetima u oslabljenim Trejlblejzersima. Posebno imajući u vidu da Majami Hit u ponovnom odsustvu Batlera i odranije Bama Adebaja sve više se oslanja na šut sa distance i da je reket na obe strane terena ranjiva teritorija za tim sa Floride.

Naš predlog su + skokovi na Jusufa Nurkića, granica je postavljena na 11, 5 skokova u Meridianbet kladioniici, a koeficijent iznosi 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za noć između srede i četvrtka u kladionici Meridianbet iznosi 12.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.