AMERIČKI FUDBAL JE PONOVO U MODI: Meridian donosi nove igre i priliku za vrhunsku zaradu!

Sredinom januara čeka nas pravi NFL spektakl, odnosno plej-of utakmice, i to posle više nego uzbudljivog ligaškog dela.

Još malo vremena je ostalo do kraja regularnog dela sezone, a ono što je zanimljivo jeste da su i dalje u igri čak 23 ekipe koje imaju šansu za prolaz u plej-of, što znači da nas čeka vrhunska borba.

Pravila znate: prvoplasirane ekipe imaju prednost domaćeg terena, sve do finala konferencija NFC ili AFC, te preskaču prvu rundu plej-ofa.

A, ono što ne znate, a što ćemo vam sada objasniti jeste da je sportska kladionica Meridian lansirala nove igre za američki fudbala, pa sve ovo možete dodatno “začiniti” jednim ili više tiketa.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

Nove igre:

Winner (Including OT) & Total (Including OT)

1st half 1×2 & 1st half total

1st quarter 1×2 & 1st quarter total

Za sve ljubitelje američkog fudbala, Meridian je pripremio NAJVECE KVOTE NA PLANETI i fantastičnu ponudu, a na vama je samo da izaberete svoje favorite i odigrate tiket.

Naravno, ukoliko se do sada niste registrovali na Meridianu, pravo je vreme da posetite meridianbet.rs sajt ili mobilnu aplikaciju, registrujete se i pokupite BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD!

Dakle, pravac meridianbet.rs.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER:  Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre. Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

BOOST ZA PRVI ESPORT TIKET: Odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends i bonus u visini uloga je tvoj!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.