Tiket dana (četvrtak, 06.01.2022)

tiket dana

Danas nam se vraćaju Italijani. S obzirom da je na ”čizmi” nacionalni praznik, svake godine se na ovaj dan igra vanredno kolo Serije A, pa tako i sada. Na programu je i ostatak mečeva šesnaestine finala španskog ”Kupa kralja”. Podsećamo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Atalanta – Torino – 1x,4+ @ 3.00 u MaxBet

Ne verujemo da su u Bergamu zadovoljni ishodom jesenjeg dela fudbalske sezone. U Ligi šampiona nisu uspeli da prođu grupu, presudio je meč poslednjeg kola koji su na svom erenu izgubili od Viljareala, dok su u Setiji A polusezonu okončali na 4. mestu, što i nije toliko loše ako se zna da ta pozicija donosi novi plasman u evropsku elitu. Ipak, ne možemo da se otmemo utisku da je Gasperinijeva četa mogla i morala više. Po kvalitetu su sigurno među najboljima, ako ne i najbolji na Apeninima, ali su u jesenjem delu imali previše kikseva u mečevima sa slabijim rivalima. U Bergamu su osvojili samo 12 bodova na devet mečeva, ali su zato sjajni bili na strani, pa su sa gostovanja doneli čak 26 bodova. Bez poraza su u gostima, a uz 8 pbeda imaju i dva remija. Jedna od tih osam pobeda ostvarena je i protiv Torina u prvom kolu novog prvenstva, bilo je 2:1 za ”Boginju”. Torino je polusezonu okončao na 11. mestu, ali sa vrlo lošim učinkom na strani. Na devet utakmica ”bikovi” su samo jednom pobedili, a dali su samo četiri gola za 540 minuta. Mnogo su bolji na svom terenu, gde su slavili na šest od deset odigranih utakmica. Atalanta zaostaje već osam bodova za Interom i svaki novi kiks mogao bi da ih izbaci iz trke. Na poslednjoj utakmici u Bergamu lekciju im je održala Roma koja je slavila sa 4:1. Mogao bi i Torino da napokon uradi nešto na strani, pa je naš predlog dupla šansa na domaćina, uz veliki broj golova. Za 1x,4+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 3.00.

Saragosa – Sevilja – 2 @ 1.90 u MaxBet

Na La Romaredu dolazi odlična ekipa Sevilje, jedini konkurent Realu u trci za šampionsku titulu u Španiji. Možda je baš u toj činjenici šansa Saragose u ovom meču. Andalužani su sigurno namirisali svoju šansu, pogotovo nakon Realovog poraza od Hetafea u nedelju, i njihove pobede nad Kadizom. Sada je razlika pet bodova, s tim da sevilja ima i utakmicu manje od Reala. Kako sada stvari stoje, ovo bi mogla da bude trka udvoje u Primeri, pošto su sve ostale ekipe mnogo zaostale, a ne očekujemo da Betis ili Rajo Valjekano dugo ostanu u konkurenciji. Sevilja je poznata kao ekipa koja odlično igra u kupovima, pogotovo evropskim, ali ove jeseni nisu prošli grupu u Ligi šampiona. Možda će im to pomoći da se posvete domaćim takmičenjima i dođu do nekog trofeja u Španiji. Saragosa je u Segundi vezala dva poraza i pala tek na 16. mesto, pa će više brinuti o opstanku nego o plasmanu u elitu. To sigurno ne zadovoljava navijače ovog kluba koji nisu navikli da svoje ljubimce gledaju kako se bore za opstanak u drugoj ligi. Sevilja je, kada se sve uzme u obzir, mnogo kvalitetniji tim, pa i pored činjenice da u ovom takmičenju ima mnogo iznenađenja, predlažemo vam da odigrate dvojku. Za pobedu Sevilje u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 5.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.