PRAZNIČNO „LUDILO“ U MERIDIANU NE PRESTAJE: Novi Tesla smart TV i neverovani BONUSI su na dohvat ruke!

Prazniča euforija još uvek traje, a kladionica Meridian vam je spremila novo iznenađenje za Božić koje će vas oduševiti!

Ako ste ljubitelj klađenja i svaki tiket želite da ispratite do poslednjeg minuta i to u najboljim uslovima, onda Meridian ima pravu senzaciju za vas!

Da li ste spremni za fenomenalan božični poklon?!

Ako je odgovor pozitivan – sve što je potrebno da uradite je da se priključite fantastičnom takmičenju i već ste na korak da osvojite TESLA SMART TV!

Pravila su toliko jednostavna, a vremena malo!

Danas je poslednja šansa da uplatite depozit na Meridian Pay uplatnim mestima ili na lokacijama platne institucije Transaks!

Promocija je organizovana u formi međusobnog takmičenja igrača u tome ko će više uplatiti depozita, a mogu učestvovati svi koji su registrovani na sajtu i aplikaciji meridianbet.rs.

Naravno, pobednik je takmičar koji osvoji najviše bodova.

Dobre vesti: ne morate da brinete ukoliko ne osvojite prvo mesto, jer Meridian uvek misli na sve. Posebno na one koji su bili uporni, ali im je glavna nagrada za „dlaku“ izbegla.

Ukoliko osvojite drugo mesto Meridian vas nagrađuje sa 20.000 RSD, dok trećeplasirani dobija 10.000 RSD BONUSA za klađenje!

Naravno kada je u pitanju najbolja kladionica na planeti onda ni to nije sve!

Ako se odmah registrujete na meridianbet.rs sajtu ili putem mobilne aplikacije čeka vas NEVEROVATNIH 500 RSD BONUSA DOBRODOSLICE!!!

Prema tome, da li još uvek imate razloga da čekate?

Registrujte se i uhvatite šansu za neverovatan dobitak!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.