Tip dana: Real Madrid – Valensija: Lider na tabeli traži izlaz iz krize, mogu li “slepi miševi” do iznenađenja?

U subotu je poprilično zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan od najzanimljivijih mečeva dvadeset kola španske La Lige u kom će Real Madrid na svom “Santjago Bernabeu” dočekati ekipu Valensije.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Real Madrid: Sve manja bodovna prednost u odnosu na Sevilju!

Inače, Madriđani su prethodnog leta pretrpeli brojne kadrovske promene, a ona glavna se desila na klupi, pošto je Zinedina Zidana nasledio legendarni Karlo Ančeloti, od koga se traže najveće moguće stvari ove sezone, a kada to kažemo onda svakako mislimo na šampionsku titulu u Španiji i trofej u Ligi šampiona, što bez ikakve sumnje neće biti nimalo lak zadatak.
Trenutno se Real nalazi na prvom mestu na tabeli španske La Lige uz pet bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Sevilju, koja ruku na srce ima i meč manje što nam govori da bi Andalužani eventualnim trijumfom na tom zaostalom susretu prišli Madriđanima na samo dva boda zaostatka.
U prošlom kolu je četa Zinedina Zidana mimo svih očekivanja doživela poraz od gradskog rivala Hetafea, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Naravno, treba podsetiti da su Madriđani bez većih problema došli do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, i to pošto su na kraju završili na prvom mestu u grupi ispred milanskog Intera.
Žreb je bio nemilosrdan prema kraljevskom klubu pošto su za protivnike u osmini finala dobili prebogati PSŽ, i nema nikakve sumnje da će to biti veliki derbi ovog dela takmičenja.
Inače, na pet poslednjih susreta u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, Real Madrid je ostvario tri trijumfa, jedan remi i pomenuti poraz u prošlom kolu u gostima kod Hetafea.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je lider na tabeli odigrao devet mečeva na “Santjago Bernabeu” i još uvek ne zna za poraz, pošto je u tom periodu kraljevski klub ostvario šest trijumfa i tri remija.

Valensija: Mogu li “slepi miševi” do plasmana u neko od evropskih takmičenja?

Poslednjih nekoliko godina Valensija ima dosta problema, i nažalost poslednje dve sezone tim sa “Mestalje” nije uspevao da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja, pa je sigurno da se to ovog puta nameće kao primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
Ako stvari posmatramo na taj način onda je svakako utisak da svi navijači popularnih “slepih miševa” imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada su partije izabranika Hoze Bordalasa u pitanju.
Naime, trenutno se Valensija nalazi na devetom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na ekipu koje se nalazi na šestom mestu na tabeli, a upravo to i jeste poslednje pozicija koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Konferencije, što bi sasvim sigurno zadovoljilo čelnike kluba sa “Mestalje” nakon nekoliko poprilično sušnih godina u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva izabranici trenera Bordalasa su ostvarili tri trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz i to u prošlom kolu na svom terenu od Espanjola, kada je bilo 1:2, iako su “slepi miševi” prvi došli do vođstva na tom susretu ali se sve promenilo nakon isključenja Nura u 83. minutu, nakon čega je tim iz Katalonije u samo pet minuta uspeo da postigne dva gola.
Ipak, ne treba zaboraviti da je pre tog meča tim sa Mestalje vezao čak tri trijumfa, a posebno treba izdvojiti pobedu u gostima kod gradskog rivala Levantea u jednom spektakularnom susretu koji je završen rezultatom 3:4.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostovanjima do sada je ova ekipa odigrala devet mečeva na strani i ostvarila tri trijumfa, tri remija i tri poraza.

Naš predlog

Deluje da bi bilo previše kada bi Madriđani kiksnuli i na ovom susretu zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.39.
U prethodnih nekoliko međusobnih duela između Real Madrida i Valensije je bilo baš dosta golova a sva je prilika da će to biti slučaj i ove večeri na “Santjago Bernabeu” zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.56.
Za kraj, smatramo da će ovde biti i više od tri gola, pa vam hrabro predlažemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.