Tiket dana (subota, 08.01.2022)

tiket dana

Ovog vikenda vrača nam se nekoliko jakih liga, pa je samim tim i ponuda mnogo bolja. Problem pravi korona i pitanje je koliko će se utakmica od planiranih uopšte igrati. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Leverkuzen – Union Berlin – 3+ @ 1.73 u MaxBet

Posle turbulentne jesenje polusezone Bajer je na kraju završio na željenom mestu, onom koje na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu šampiona. To i jeste glavni vcilj ”farmaceuta” u aktuelnoj sezoni pošto dve poslednje godine nisu igrali u evropskoj eliti. S obzirom da će Bajern gotovo sigurno odbraniti titulu, a Dortmund biti među prve četiri ekipe, ostaju još dva upražnjena mesta za Ligu šampiona. Pored Bajera kandidati su i Hofenhajm, Ajntraht, Frajburg, a možda se dobrim igrama priključi i, jesenas slabi, Lajpcig. Union iz Berlina je bio odličan u prošloj sezoni, a sva je prilika da će biti i u ovoj, trećoj uzastopnoj u eliti. Ovaj tim je dibitovao u Evropi, igrali su grupnu fazu LIge konferencija, ali nisu izborili nokaut fazu. Sada mogu da se posvete Bundesligi i pokušaju da se domognu Evrope još jednom. Prvi deo sezone su završili na sedmoj poziciji, samo jednoj ispod mesta koje donosi evropsku vizu. U prvom kolu prvenstva na utakmici u Berlinu ova dva tima bilo je 1:1, a sada smatramo da će pasti barem jedan gol više. Naš predlog je 3+, a koeficijent za ovaj tip u kladionici MaxBet iznosi 1.73.

Granada – Barselona – GG @ 1.78 u MaxBet

Gledajući rezultate u poslednje vreme obe ekipe se nalaze u odličnoj formi. Međutim, Barsa se dosta muči, i jasno je da to više nije ekipa koja odlazi na gostovanja sa praznim gepekom u koji će smestiti tri boda. Čak su se Katalonci mnogo namučili i u utakmici Kupa kralja na gostovanju kod nižerazrednog Linerasa, kada su slavili tek posle preokreta sa 2:1. U La Ligi, od dolaska Ćavija na klupu, primeću je se napredak. Vezali su četiri utakmice bez poraza, imaju dbve pobede i dva remija. U prethodnom kolu su slavili na Balearskim Ostrvima protiv Majorke minimalnim rezultatom, ali su u samo finišu imali mnogo sreće pošto je Ter Štegen na neverovatan način sprečio domaćina da izjednači. Posel ove mini serije dobrih rezultata Barsa se popela na peto mesto i jedini njihov cilj u nastavku sezone je da izbore mesto koje vodi u Ligu šampiona, s obzirom da su Real, ali i Sevilja, gotovo nedostižni. Barsa će priliku da ponovo igra u evropskoj eliti imati i kroz Ligu Evrope, u kojoj će igrati na proleće, ali bi morala da osvoji to takmičenje. Granada je u odličnoj formi, mada su ovaj tim svi počeli da otpisju posle slabog starta sezone. Podsetimo da je Granada prvu pobedu zabeležila tek u 8. kolu kada su pobedili Sevilju na svom terenu. U prethodnih šest kola su bez poraza, imaju tri remija i tri pobede, a između ostalih pobedili su i šampiona Atletiko u poslednjem meču na svom terenu. Neće Barsi biti nimalo lako, a naš predlog je igra gol-gol. Za ovaj tip u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.78.

Makabi Tel Aviv – Hapoel Bar Ševa – 2 @ 2.65 u MaxBet

Čini se da je Mladen Krstajić u lošem trenutku preuzeo slavni klub iz Tel Aviva. Makabi više nije dominantan u Izraelu, ali do smene trenera i dolazi kada timu ne ide, zna to dobro i bivši srpski selektor. Sve moglo da krene nabolje u prošlom kolu kada je Makabi imao prednost od dva gola na gostovanju kod aktuenog šampiona, imenjaka iz Haife, ali su sve prosuli za samo deset minuta u finišu, od 77. do 87. minuta kada su primili tri gola. Sada ih čeka duel sa drugim favoritom za titulu, ekipom Hapoela Bar Ševe, trenutnog lidera prvenstva. Gosti su u seriji od sedam pobeda, ali je meč sa Makabijem u Tel Avivu sigurno najteža prepreka, nakon utakmice u Haifi kada su minimalnim rezultatom slavili protiv domaćeg Makabija. Daleko je još odluka o šampionu, posle 26 kola prvih šest timova igra u plej-ofu, a nema sumnje da će u doigravanju za pehar biti i Makabi iz Tel Aviva i tim iz Bar Ševe. Jesenas je u Bar Ševi bilo 2:0 za Hapoel, a i sada mislimo da je ovaj tim bliži pobedi, te vam predlažemo dvojku. Za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.65.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 8.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.