NBA tiket (nedelja-ponedeljak)

Nastavlja se takmičenje u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a svi klubovi suočavaju se sa velikim problemima. Videćemo ko je najmanje okrnjen izaći iz svega. Podsećamo da su kvote i granice podložne promenama.

Entoni Edvards (Minesota Timbervulfs) + poeni (granica 21,5) @ 1.85 u Meridianbet

Timbervulfsi imaju 3 vezane pobede, dve od povratka Karla Entonija Taunsa, a bez svoje prve zvezde tim iz Mineapolisa je imao samo 2 pobede i 4 poraza. Ekipa Minesote je bila jako pogođena COVID-19 u poslednje vreme, Tauns nije igrao 6 utakmica i van terena je bio 15 dana, Deanđelo Rasel je propustio 5 mečeva i 13 dana nije kročio na teren, dok je Entoni Edvards u decembru propustio 6 utakmica i bio prinuđen da 15 dana bude van stroja. Svi ti izostanci su imali uticaja na rezultate Timbervulfsa, Minesota se sada  nalazi na 8. mestu na Zapadu, imaju 19 pobeda i 20 poraza u dosadašnjem delu sezone.

Entoni Edvards je bio prvi pik na NBA draftu 2020. godine, imao je dobru debitantsku sezonu, učinak od 19,3 poena, 4,7 skokova i 2,9 asistencije u proseku po meču. Ipak nagrada za najboljeg rukija sezone je otišla Lamelu Bolu iz Šarlot Hornetsa, Edvards je završio kao drugi u toj trci. Čini se da je Edvards nastavio da napreduje i da u svojoj drugoj sezoni pruža još kvalitetnije partije. Naime, Edvards ove sezone ima 22,3 poena, 5,6 skokova i 3,6 asistencija po meču, što je najvažnije i solidni timski rezultati prate dobar individualni učinak. Minesota je prošle sezone završila na 13. mestu u Zapadnoj konferenciji, sa 23 pobede i 49 poraza, ove sezone to izgleda mnogo bolje. Čini se da su Timbervulfsi legitimni kandidati za doigravanje, bar za jednu od plej-in pozicija. Veliki doprinos dobrim izdanjima Minesote ove sezone daje i Edvards, makar se činilo da bi tim Timbervulfsa nesumnjivo imao i neku pobedu više na svom kontu da nisu imali brojne izostanke u poslednje vreme.

Naš predlog su + poeni na Entonija Edvardsa, granica je postavljena 21,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Deanđelo Rasel (Minesota Timbervulfs) + asistencije (granica 6,5) @ 1.60 u Meridianbet

Timbervulfse očekuje duel sa rastrčanom ekipom Hjustona, Rokitsi ove sezone igraju bez takmičarskog imperativa i trenutno su na poslednjem mestu na Zapadu. Sa druge strane Hjuston, kada ima dan, ima dovoljno napadačkog oružja da napravi probleme i nadmeće se kroz ofanzivnu igru sa većinom timova u NBA ligi. Deanđelo Rasel je prvi asistent Minesote ove sezone, ima 6,8 asistencija u proseku po meču, čini se da bi ovakav tim Hjustona mogao da odgovara ofanzivnom repertoaru startnog plejmejkera Timbervulfsa.

Naš predlog su + asistencije na Deanđela Rasela, granica je postavljena na 6,5 asistencija u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.60.

Anferni Simons (Portland Trejlbljzersi) + poeni (granica 19,5) @ 1.85 u Meridianbet

Po najavama, prva zvezda Trejlblejzersa Demijen Lilard bi trebalo da propusti i četvrti vezani meč, bez njega Portland ima jednu pobedu i dva poraza. Glavnu reč u napadu Portlanda, bez Lilarda i Si Džej Mekoluma, vode Norman Pauel i Anferni Simons. Posle utakmice sa Sakramento Kingsima, Portland u drugoj utakmici zaredom (back-to-back) dočekuju Bruklin Netse, malo brutalan raspored za tim iz Njujorka. Naime, Netsi isto imaju danas utakmicu koja je pomerena za podne po američkom vremenu sa San Antonio Sparsima, a onda silom prilika putuju na drugi kraj zemlje, hiljadama kilometara daleko od Njujorka, kroz nekoliko vremenskih zona do Oregona, da bi i oni odigrali  back-to-back utakmicu sa Portlandom. Nakon utakmica sa Sakramentom i Bruklinom Portland Trejlblejzersi idu na gostujuću turneju od 6 utakmica, sa nadom da će sve biti u redu sa Lilardom. Na tri poslednje utakmice bez Lilarda, Simons je sjajno krenuo protiv Atlante Hoksa i Treja Janga dao je 43 poena, onda je protiv Majami Hita dao 28 poena, da bi u poslednjem meču protiv Klivlend Kavalirsa imao loše šutersko veče i na kraju učinak od 14 poena. U Portland dolaze Sakramento Kingsi, čini se da bi po stilu igre Simons mogao da ima dobru predstavu u noćašnjem meču.

Naš predlog su + poeni na Anfernija Simonsa, granica je postavljena na 19,5 poena u Meridianbet kladionici sa koeficijentom koji iznosi 1.85.

Jusuf Nurkić (Portland Trejlblejzersi) + skokovi (granica 10,5) @ 1.65 u Meridianbet

Nurkić je već šestu sezonu u timu iz Portland Trejlblejzersa, u izostanku Demijena Lilarda i Si Džej Mekoluma se upravo od bosanskog internacionalca očekuje da bude jedan od vođa tima iz Portlanda. Na tri poslednje meča bez Lilarda Nurkić je u skokovima imao učinke od 12, 13, 12, u poenima od 21, 14, 14. Noćašnji protivnik Portlanda Sakramento Kinsi ne spadaju u skakačku elitu po bilo kom od skakačkih parametara, a biće i bez startnog centra i prvog skakača ekipe na ovom meču, Rišona Holmsa.

Naš predlog su + skokova na Jusufa Nurkića, granica je postavljena na 10,5 skokova u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.65.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između nedelje i ponedeljka u kladionici Meridianbet iznosi 9.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.