Tiket dana (nedelja, 09.01.2022)

tiket dana

Biće i danas odlaganja, pogotovo u italijanskoj Seriji A, ali je ponuda, bar u trenutku pisanja teksta, sasvim solidna. Podsećamo da su kvote podložne promenama.

Inter – Lacio – GG3+ @ 1.98 u Mozzartbet

Šampioni iz Milana imali su dužu, neplaniranu, pauzu. Njihov meč protiv Bolonje u četvrtak nije odigran, pošto je domaćin prijavio veći broj slučajeva korone u svojim redovima. Da li je to bilo dobro za tim koji je u seriji od sedam utakmica, pri čemu je na poslednjih šest njihova mreža mirovala, ostaje da vidimo. Inter je bio baš u zaletu, preuzeo je lidersku poziciju i počeo da odmiče rivalima. Međutim, posle pobede Milana nad Romom u četvrtak, sada je razlika između gradskih rivala samo bod, s tim da Interu ostaje taj zaostali meč sa Bolonjom. Lacio je odigrao još jedan rolerkoster na svom Olimpiku, ovog puta protiv Empolija. Sve je ličilo na onaj dule sa Udinezeom kada je bilo 4:4, samo su sada Rimljani izjednačili u nadoknadi na 3:3. Mogli su i do pobede, ali je Imobile propustio da realizuje jedanaesterac u finišu meča. Sigurno da jedan bod nikog nije zadovoljio u Laciju, a valjda je Maurisio Sari shvatio da mu je Sergej Milinković Savić neophodan u timu. Srpski reprezentativac je postigao dva gola, a imao je i jednu asistenciju. Lacio je tek osmi sa 32 boda, ali isti broj poena imaju i Roma i Fiorentina ispred njih. Prvi meč između ove dve ekipe bio je prepun kontroverzi, a u njemu je Inter doživeo svoj, za sada, jedini poraz u prvenstvu. Tada je bilo 3:1, a verujemo da će dosta golova, i to na obe strane, biti i sada. Za GG3+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.98.

Alaves – Bilbao – 0-2 @ 1.67 u Mozzartbet

Svaki duel u kome se sastaju dve baskijske ekipe je, svakako, derbi, bez obzira na položaj na tabeli. Možda rivalitet Alavesa i Atletika nije onakav kakav je između ekipe iz Bilbaoa i Real Sosijedada, ali od kada je Alaves u eltiti privlači sve veću pažnju. Ekipa iz Vitorije je u zoni ispadanja, pa je njima ovaj meč verovatno i značajniji. Alaves je već sedam utakmica bez pobede u La Ligi, a u prethodnom kolu, takođe u derbiju Baskije, remizirali su sa Sosijedadom. Bilbao je slavio na gostovanju u Pamploni, a posle toga je ostvario trijumf i u Kupu kralja, takođe u gostima su savladali Manču. I pored solidnih rezultata Atletik je tek na 11. mestu, a pažnju privlači njihov učinak na strani. Naime, odigrali su devet mečeva, od koji su sedam završili remijem, uz samo po jednu pobedu i poraz. Gol ralika im je na tih devet utakmica samo 4:4. Alaves će se do kraja boriti za opstanak, svaki bod im je značajan i nadaju se da neki mogu uzeti protiv komšijskog rivala. Prošle sezone je u Vitoriji Alaves slavio minimalnim rezultatom, a na isti način je Atletko pobedio u Bilbaou u prvom delu sezone. Između te dve minimalne pobede smestio se i jedan remi bez golova, prethodnog proleća. Na polsednja tri meča Alavesa i Atletika pala su samo dva gola ukupno, pa je logično i sada odigrati na mali broj pogodaka. Za 0-2 u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.67.

Bohum – Volfsburg – 0-2 @ 1.90 u Mozzartbet

U poslednjoj utakmici prvog kola Bundeslige u 2022. godini Bohum dočekuje Volfsburg. Gosti se nadaju da mogu iza sebe ostaviti ono što se dešavalo u prethodnoj godini, pogotovo u drugoj polovini. Nakon odličnog proleša i plasmana u Ligu šampiona, Volfsburg je dobro započeo novu sezoni i sa četiri uzastopne pobede držao lidersku poziciju. Međutim, usledila je kriza, i to kakva. Gubili su u seriji, pa je otkaz dobio i trener Mark van Bomel. Posle par kola sa privremenim trenerom, palicu je preuzeo Domeniko Tedesko, ali se boljitak još ni ne nazire. ”Vukovi” su vezali pet poraza, a u međuvremenu su ispali i iz Lige šampiona, pošto su zauzeli poslednje mesto u grupi. Njihov rival, povratnik u elitu Bohum, igrao je nešto bolje u finišu jeseni. Prvo su u četiri vezana kola uzeli devet bodova, da bi u poslednja tri prihodovali samo jedan. Polusezonu su okončali sa dva poraza, u Bilefeldu i protiv Uniona na svom terenu. U prvom delu sezone Volfsburg je minimalnim rezultatom dobio Bohum, a ubeđeni smo da ni sada neće biti mnogo pogodaka. Oba tima su oslabljena, što zbog korone, što zbog povreda, pa je naš predlog 0-2 gola. Koeficijent za ovaj tip u kladionici Mozzartbet iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 6.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.