MERIDIAN TI NUDI NEVEROVATNE BONUSE: Proveri svoj nalog i prepusti se uživanju!

Nova godina je počela, vreme je odmora, ali to ne znači da treba da propustimo priliku da osvojimo FANTASTIČNE BONUSE U MERIDIANU!

Svaka nova nedelja je šansa za nove bonuse u najboljoj kladionici na planeti, pa ćemo nastaviti u tom ritmu i u novoj 2022. godini.

SUPER UTORAK je ponovo sa nama i donosi veliko iznenađenje i mogućnosti. Ako pažljivo pratiš jednostavne instrukcije može ti se dogoditi nešto neverovatno!

Sve što treba da uradiš jeste da se svakog utorka uloguješ u 13 časova na svoj korisnički nalog i pogledaš da li je ovaj SUPER UTORAK baš tvoj.

Čekaju te neverovatni bonusi, koje možeš da osvojiš nikad lakše!

Ovo važi samo za registrovane korisnike, ali ako nisi ne treba da očajavaš. Imamo rešenje i za tebe..

Kladionica Meridian svakom novom korisniku poklanja 500 RSD DOBRODOŠLICE!

Računica je jasna, prepusti se uživanju postani član Meridian porodice i ulepšaj svoj život već tokom prvih nedelja 2022. godine.

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.