Tip dana: Totenhem – Čelsi: Mogu li “pevci” da stignu prednost Čelsija iz prvog meča polufinala Liga Kupa?

U sredu je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, pošto je na programu nekoliko zaista fenomenalnih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Totenhema i Čelsija.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Totenhem: Konte je definitivno probudio “pevce”!

Nije sve ove sezone krenulo dobro po Totenhem, pa je usledio logičan razlaz sa Espiritom Santom koji se blago rečeno nije snašao na klupi “pevaca”.
Njega je nasledio Antonio Konte i to sve nakon šampionske titule sa Interom, i kako sada stvari stoje utisak je da je ovaj sjajni italijanski stručnjak uspeo da probudi ekipu iz Londona.
Naime, u ovom trenutku se Hari Kejn i drugari nalaze na šestom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Arsenal, a treba napomenuti da Totenhem u odnosu na “tobdžije” ima i dva meča manje, pa ukoliko “pevci” ostvare trijumfe u zaostalim susretima evidentno je da će doći do pozicije broj četiri, za koju je poznato da je poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu šampiona.
Upravo plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje je po dolasku u Totenhem, Antonio Konte i označio kao primarni cilj njegove nove ekipe, i kako sada stvari stoje italijanski stručnjak je na pravom putu da tim iz Londona vrati u elitno takmičenje.
U poslednjem kolu engleske Premijer lige, “pevci” su slavili na nimalo lakom gostovanju kod Votforda, i to nakon gola u šestom minutu sudijske nadoknade.
Od tog meča, je četa Antonija Kontea odigrala dva meča u Kup takmičenjima, i to prvo kod Čelsija u okviru prvog duela polufinala Liga Kupa, gde su poraženi sa 2:0, a nakon toga prošlog vikenda na svom terenu savladali Morkamb u okviru prve runde FA Kupa, pošto je taj duel završen rezultatom 3:1.
Inače, kada je ovaj susret u pitanju, italijanski stručnjak neće moći da računa na Sona koji će po svemu sudeći propusiti sve januarske mečeve “pevaca” što će svakako biti veliki hendikep za ovu ekipu.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Totenehem u Premijer ligi odigrao deset mečeva na svom stadionu i ostvario sedam trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Čelsi: Velika prednost iz prvog meča, novo finale na pomolu!

Za razliku od Totenhema, fudbaleri Čelsija su na jedan sjajan način započeli ovaj šampionat, ali je nekako utisak da kako vreme prolazi tako i aktuelni šampion Evrope pruža sve slabije partije.
Ruku na srce, u prošlom kolu Premijer lige četa Tomasa Tuhela je odigrala jedan fantastičan meč sa Liverpulom na “Stamford Bridžu” kada je bilo 2:2, a sigurno je da je taj susret obeležio spektakularan pogodak Matea Kovačića koji će slobodno možemo reći već sada konkurisati za gol sezone.
Trenutno se tim iz Londona nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti, i vrlo lako se može desiti da je šampionska trka u Engleskoj završena obzirom da “građani” retko kada prosipaju ovoliku prednost nad svojim najbližim rivalima.
Od tog duela su popularni “plavci” odigrali dva meča u Kup takmičenjima i oba su izabranici Tomasa Tuhela ostavili i više nego dobar utisak.
Naime, u okviru polufinala Liga Kupa, aktuelni šampion Evrope je na svom stadionu bez većih problema savladao Totenhem sa 2:0, da bi nakon toga za vikend tim iz Londona slavio i u FA Kupu protiv Česterfilda pošto je taj duel završe sa više nego ubedljivih 5:1.
Utisak je da trener Čelsija ima daleko više problema kada je sastav tima za ovaj meč u pitanju, pošto Tuhel neće moći da računa na Mendija, Čilvela, Mendija, Čalobaha, dok su pod velikim znakom pitanja Silva i Kante koji su prethodnih dana bili u karantinu zbog činjenice da su bili pozitivni na koronavirus.
Naravno, treba podsetiti da su “plavci” bez većih problema došli do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, iako su ruku na srce takmičenje završili na drugom mestu u grupi.
Što se tiče partija na gostovanjima u Premijer ligi ove sezone, do sada je tim sa “Stamford Bridža” odigrao deset mečeva van svog terena i doživeo samo jedan poraz, uz sedam trijumfa, ali i dva remija.

Naš predlog

Totenhem će sigurno ići na sve ili ništa na ovom susretu zbog čega uostalom izabranicima Antonija Kontea i dajemo veću prednost na ovom revanš meču polufinala Liga Kupa, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.49.
Za one još hrabrije, savetujemo vam da probate sa čistom jedinicom koju Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.70.
Za kraj, vrlo lako se može desiti da ovaj revanš susret bude dosta efikasnija od prvog duela između ove dve ekipe zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.