Tiket dana (četvrtak, 13.01.2022)

tiket dana

Danas nas očekuje nekoliko zanimljivih mečeva, ako sve bude u redu i oni budu odigrani. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Napoli – Fiorentina – 0-2 @ 2.05 u MaxBet

Ovaj važan meč u osmini finala italijanskog kupa dolazi u lošm trenutku za obe ekipe Napoli je naglo popustio u formi posle fantastičnog starta kada se činilo da bi Skudeto najzad mogao da završi u gradu pod Vezuvom. Na posledn jih sedam utakmica u Seriji A Napolitanci su dobili samo dva puta, Milan u gostima i Sampdoriju na svom terenu, oba puta bilo je samo 1:0. Nešto se dešava sa ofanzivcima Napolija, pa je na prethodnih pet utakmica ovog tima ukupno palo šest golova, a oni su postigli tri. Rivali jesu bili teški, Milan, Juventus, pre njih Atalanta i Lacio, ali je zaostatak za Interom već šest bodova, uz jednu utakmicu više odigranu za Napoli, pa situacija nije nimalo ružičasta. Fiorentina je bez pobede na tri poslednje utakmice, a u zaostalom meču sa Torinom pre tri dana doživeli su pravi debakl. Poraženi su od ”granate” sa 4:0, a pre toga su imali dva remija, sa Sasuolom i Veronom. Izgleda da se u Firenci više brinulo, tokom praznika, kako pronaći najizdašniju ponudu za Vlahovića, nego što se održavala forma. Očekujemo tvrd meč na stadionu ”Dijego Maradona”, i to sa malim brojem golova. Za 0-2 gola u kladionici MaxBet kvota iznosi 2.05.

Atletiko Madrid – Bilbao – 1 @ 2.05 u MaxBet

Superkup Španije od skoro se igra igra po drugačijem sistemu. Umesto dve, u završnici su četiri ekipe, a pobednici polufinalnih duela odlučivaće o trofeju. Prvi par čine veliki rivali Barselona i real, a taj čuveni El Klasiko, kao i ovaj drugi meč, igraju se u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije. Sigurno je da će arapski novac dobro doći španskim velikanima, ozbiljno finansijski pogođenim zbog pandemije. Dijego Simeone je već doneo devet pehara Atletiku, a posle Rijada mogao bi i svih deset. Aktuelni šampion Šapnije daleko je od borbe za titulu, pa mu ostaju Liga šampiona, Kup kralja i Superkup, gde bi, realno, najlakše mogli do trofeja. Njihov rival u polufinalu ovog takmičenja je Atletik Bilbao, koji je to pravo izborio igrajući u finalu Kupa kralja prošle sezone. U timu iz Madrida u Saudijskoj Arabiji neće biti Antoana Grizmana i Stefana Savića, obojica su povređeni, a ni Baskijci nisu kompletni, pa će izostati Nunjez i Viljalibre. Ove dve ekipe sastale su se u Primeri jo u septembru, a meč na Vanda Metroplitanu završen je bez golova. Prošlog vikenda oba tima su igrala nerešeno u prvesntvu, Atletiko je odigrao 2:2 u derbiju sa Viljarealom u gostima, dok je u baskijskom derbiju Bilbao igrao bez golova u Vitoriji sa Alavesom. Ne očekujte kišu, ni kao meteorološku pojavu, a ni golova, ali odigrajte na pobedu Madriđana. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.05.

Kamerun – Etiopija – 1,0-3 @ 1.53 u MaxBet

Domaćin ovog šampionata Afrike, selekcija Kameruna, uspela je da, doduše na jedvite jade, upiše prvu pobedu. Trijumf nad Burkinom Faso nije iznenađenje, ali su do njega Kamerunci stigli tek posle dva jedanaesterca, napravivši preokret. Protiv Etiopije bi trebalo da imaju znatno lakši posao i novom pobedom dođu na korak od prvog mesta u grupi i lakšeg rivala u nokaut fazi. Kamerun nema neki spektakularan tim, kao nekad, ali su tu odlični Čupo-Moting iz Bajerna, Ekambi iz Liona, tu su vensan Abubakar i Klinton Nžije, a na golu Ajaksov Onana. Sasvim solidan tim. Etiopija je apsolutni autsajder, sastavljena je od fudbalera koji igraju u domaćem takmičenju, i njima je ovo prilika da se predstave javnosti i stignu do nekog unosnog angažmana u Evropi. Pokušaće da čvrstom odbranom nešto urade, bili su solidni protiv Zelenortskih Ostvra, ali su na kraju izgubili minimalnim rezultatom. Uz jedinicu ne očekujemo mnogo golova, pa je naš predlog 1,0-3 za koji se dobija koeficijent 1.53 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 6.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.