VREME JE DA ORLOVI POLETE: Počinje Evropsko prvenstvo u rukometu, iskoristi PROMO KVOTU i igraj na Srbiju

Posle brojnih problema, ograničenih priprema i nedostatka igrača – rukometaši Srbije kreću svoj pohod na Evropsko prvenstvo!

Sve je počelo na prilično loš i zabrinjavajući način, odnosno povredom jednog od najboljih rukometaša koje Srbija ima, Petra Nenadića. Ali, znate kako kažu – nesreća nikada ne ide sama, pa se naš nacionalni tim susreo i sa nekoliko pozitivnih nalaza na koronavirus.

Ipak, vremena za “kukanje” nema, naše “Orlove” čeka težak zadatak i sada sve brige moraju da ostave iza sebe i da se fokusiraju na teren!

Podrška im je preko potrebna, i zato pružite je odmah – sastavljanjem PATRIOTSKOG TIKETA.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

Evo o čemu se radi:

Sportska kladionica Meridian je uvek tu kada je u pitanju Srbija, pa tako za Evropsko prvenstvo u rukometu donosi fantastične bonuse za online kladjenje i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Kako to da iskoristiš? Za početak, registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmi BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD i onda iskoristi vrhunsku ponudu i kvote – odigraj na “Orlove”.

Utakmice u grupnoj fazi, Srbija će igrati protiv Ukrajine (13. januar, 18:00), Hrvatske (15. januar, 20:30) i Francuske (17. januar, 20:30), a ako si pravi optimista i veruješ u naše momke – iskoristi PROMO KVOTU 86.50 da baš “Orlovi” osvajaju evropski šampionat!

Meridian je uvek uz Srbiju!

NOVE PROMOCIJE:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.