MERIDIAN POMERA GRANICE: Hendikep na košarkaški utakmicama nikad veći

Sportska kladionica Meridian ne prestaje da pomera granice i to bukvalno! Ovog puta svim ljubiteljima košarke donosimo fantastičnu vest: Meridian je proširio ponudu hendikep u najjačim košarkaškim ligama.

To znači da je, umesto dosadašnjih pet, hendikep “skočio” na 15! I po tome se Meridian izdvaja u odnosu na brojne kladionice u regionu.

I ovog puta su želje iskusnih kladioničara ispunjene, pa je klađenje je na košarkaške utakmice nikad zanimljivije!

Znamo da je Evroliga u problemima usled previše zaraženih igrača koronavirusom, ali ponuda je i dalje široka. A, kada na to dodamo i NBA i brojne druge lige… Jasno je – nema vremena za čekanje!

Dakle, pravila su jasna: ukoliko do sada niste otvorili nalog na meridianbet.rs – sada je pravo vreme da to učinite!

Registrujte se odmah, jer vas čeka sjajan BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD.

Iskoristite ga za jedan košarkaški tiket uz nove uslove i još veći hendikep!

Idealni uslovi za online klađenje su tu – iskoristi ih.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.