Tiket dana (petak, 14.01.2022)

tiket dana

Pred nama je vikend sa najboljom ponudom od početka 2022. godine. Polako se nastavljaju šampionati u Evropi, još da korona ne pravi probleme, sve bi bilo idealno. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Brajton – Kristal Palas – 0-2 @ 1.68 u MaxBet

”Galebovi” su imali fantastičan start sezone, ali smo očekivali da to ne može dugo da traje. I dalje je Brajton na zadovoljavajućoj poziciji, ali više nema mnogo prostora za nove propuste. Trenutno je tim iz najpoznatijeg letovališta na Ostrvu na devetom mestu, a do sada su izgibili samo četiri puta u 19 utakmica. Boljeg plasmana koštao ih je veliki broj nerešenih rezultata, imaju ih čak devet. U jednom trenutku Brajton je imao 11 vezanih utakmica bez pobede, ali je u poslednje tri dva puta slavio i jednom remizirao. Taj dobar niz nastavili su u FA kupu u kome su eliminisali Vest Bromvič Albion u Birmingemu. Palas je slabije plasiran i to je malo razočaranje za navijače ”orlova”. Trener Patrik Vijera pokušava da tim vrati na pobednički kolosek, pošto na devet poslednjih utakmica u Premijer ligi imaju samo dva trijumfa. U prethodnom kolu izgubili su od Vest Hema na svom terenu, ali su bili uspešni u FA kupu, u kome su iz daljeg takmičenja izbacili Milvol, gradskog rivala. Jesenas su ova dva rivala odigrala 1:1 u međusobnom duelu, Ne bi nas iznenadio sličan rezultat. Uglavnom, naš predlog je 0-2 gola, a koeficijent za njega u kladionici MaxBet 1.68.

Dinamo Drezden – Hamburger – GG3+ @ 2.10 u MaxBet

Drezden se stalno šeta od Cvajte do treće lige i nazad. Srećom po njih ovj put su samo jednu sezonu proveli među trećeligašima, a sada im je prvi cilj da ostanu u Cvajti i drugu sezonu uzastopno. Prvi deo prvenstva završili su na devetom mestu, što nije loš plasman, ali je prednost pred timovima koji su u sada u zoni ispadanja relativno mala. Imali su sasvim solidan finiš jesenjeg dela prvenstva, u pet poslednjih kola u 2021. godini uspeli su čak tri puta da pobede i dva puta izgube. Dinamo ima mnogo poraza, čak deset, a više je upisao samo poslednjeplasirani Ingolštat. S drge strane Hamburger se nada da ovog proleća napokon može da se rastane sa Cvajtom posle četri duge godine. Malo ko je mogao da pretpostavi da će tim sa severa Nemačke posle ispadanja iz elite, i to po prvi put, ovoliko dugo igrati među drugoligašima. Do sada su uvek odlično igrali u jesen, ali u, po pravilu, sve upropastili u poslednjih nekoliko kola. Hamburger je iskoristio dobar raspored na kraju 2021. godine i uspeo je da stigne do trećeg mesta. Imaju 30 bodova i na 3. su mestu samo zahvaljujući gol razlici, pošto isti broj bodova imaju još tri ekipe. Ispred Hamburgera su Darmštat sa 35 i Sent Pauli sa 36 bodova, a samo dve prvoplasirane ekipe idu direktno u Bundesligu. Letos je u Hamburgeru duel ova dva tima završen remijem 1:1, a i sada predlažemo igru gol-gol, uz bar tri pogotka. Za GG3+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.10.

Nica – Nant – 0-2 @ 1.75 u MaxBet

Tim sa Azurne obale je najavljivao napad na titulu u francuskoj Ligi 1, u klub je ušao arapski kapital, a letos su stigla i kvalitetna pojačanja, uključujući trofejnog trenera Kristofa Galtijea, koji je sa Lilom bio šampion prošle sezone. Nica je mnogo bodova izgubila na svom terenu, u četiri uzastopne uakmice uspeli su da osvoje samo jedan bod kao domaćini i to protiv Marseja, da bi onda usledila tri poraza u nizu, od Monpeljea, Meca i Strazbura, i to bez postignutog gola. Tu crnu seriju prekinuli su pobedom nad Lansom, ali zaostatak u bodovima nisu uspeli da nadoknade. Sasvim drugo važi kada gostuju, na pet poslednjih gosotvanja slavili su četiri puta, a jedino su nerešeno igrali na Parku Prinčeva protiv lidera Pari Sen Žermena. ”Kanarinci” iz Nanta mogu da budu zadovoljni što sa Nicom igraju na strani u ovom trenutku, a pogotovo jer su i oni u dobroj formi. Nant je na poslednje četiri utakmice u Ligi 1 osvojio deset bodova i trenutno zauzima deveto mesto na tabeli elitnog francuskog takmičenja. Jesenas je Nica lako slavila u Nantu, bili je 2:0 za tim sa Azurne obale, a sada nam se čini da ponovo neće biti mnogo golova, iako smatramo da je Nica favorit. Za 0-2 gola u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 6.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.