Tiket dana (subota, 15.01.2022)

tiket dana

Danas je ponuda odlična, vratilo nam se nekoliko liga, a nadamo se da će odlaganja biti što manje. Podsećamo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Salernitana – Lacio – 2,2+ @ 1.75 u Meridianbet

Ekipa iz Salerna kupila je još malo vremena i nade da je opastanak u seriji A moguć, tako što je vlasnik internetskog univerziteta u poslednji trenutak poslao ponudu za kupovinu akcija ovog kluba. Tako će Salernitana moći da igra u eliti narednih 45 dana, do kada se dogovor mora finalizovati. To kao da je dalo krila fudbalerima ovog kluba, pa su u prošlom kolu napravili malu senzaciju i osvojili sva tri boda na gostovanju u Veroni, i verujemo, srušili stotine tiketa. I pored tog trijumfa i dalje su poslednji na tabeli, ali imaju dve utakmice manje od Đenove, pa bi lako mogli da predaju fenjer ”grifonima”. Što se Lacija tiče oni sve više tonu na tabeli, a od četvrtog mesta ih trenutno deli deset bodova. Plasman u Ligu šampiona je cilj Rimljana, ali ne verujemo da do njega mogu stići izdanjima iz prethodnih mečeva Posle remija sa Empolijem na svom terenu, kada su gol za 3:3 postigli u sudijskoj nadoknadi, poraženi su od aktuelnog šampiona i lidera prvenstva, Intera u Milanu. U prvom delu sezone Lacio je lako pobedio Salernitanu sa 3:0. U ovaj duel domaćin ulazi snatno oslabljen, što zbog povreda, što zbog Afričkog kuapa nacija, pa verujemo da će Lacio to iskoristiti. Naš predlog je dvojka uz dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.75.

Njukasl – Votford – T12+ @ 1.95 u Meridianbet

”Svrake” su doživele mnogo teških udaraca ove sezone na terenu, ali je najteži doživljen prošlog vikenda kada su na svom Sent Džejms parku poraženi od trećeligaša Kembridža u FA kupu. Ispadanje iz ovog takmičenja nije tragedija, pošto tim sa severa ima preča posla, a to je borba za opstanak u Premijer ligi. Ispadanje u Čempionšip je sasvim realna opcija posle ovako loše polusezone, a onda je veliko pitanje hoće li biti tih najavljivanih pojačanja narednog leta. Očekivalo se da i ovog januara u Njukasl pohrle neke fudbalske zvezde, ali je za sada stigao samo reprezentativac Tripije. Njukasl je tek 19. sa samo 11 bodova iz 19 utakmica, a iza njih je jedino Norič. Nije mnogo bolji ni Votford, ”stršljenovi” imaju tešku povratničku sezonu, a već su promenili i trenera. Dolazak Klaudija Ranijerija nije doneo preokret, pa je Votford sada tik iznad zone ispadanja, a ima samo tra boda više od Njukasla, kome ide na noge. U prvom delu sezone meč u Votfordu okončan je rezultatom 1:1, što je u tom momentu bilo po volji i jednima i drugima, ali sada sumnjamo da će bilo ko biti zadovoljan jednim bodom. Mislimo da će Njukasl pregrmeti sve teškoće i odigrati, posel svega, možda i najbolju utakmicu u sezoni, inače im se loše piše. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a koeficijent za ovaj tip u kladionici Meridianbet iznosi 1.95.

Majnc – Bohum – 1,2+ @ 2.13 u Meridianbet

Majnc je dve poslednje utakmice na svom terenu dobio ukupnim rezultatom 7:0, a rivali nisu bili nimalo laki, Volfsburg su dobili sa 3:0, a Hertu sa 4:0. Međutim, znatno im slabije ide u gostima, pa su tako izgubili prethodna četiri puta na strani. Sve to je dovelo do toga da se ovaj klub sada nalazi u sredini tabele, na 10. mestu sa 24 boda.Jedno mesto iza je njihov sadašnji rival, ekipa Bohuma. Povratnik u Bundesligu osvojio je 23 boda, što je sasvim zadovoljavajući učinak za klub koji je van elite bio 12 godina. Bohum je slabo startovao, ali je vremenom počeo da igra bolje, i što je najvažnije, dobijao je bitne utakmice, one protiv direktnih rivala u borbi za opstanak. Polusezonu su završili sa dva uzastopna poraza, ali su 2022. godinu započeli pobedom. Prošle subote su slavili protiv Volfsburga, postigli su samo jedan gol, ali je i on bio vredan tri velika boda. Kada su se sastali jesenas, tačnije u kasno leto, Bohum je dobio Majnc sa 1:0, i to je bio prvi trijumf ovog kluba u Bundesligi još od 2010. godine. Majnc je svakako favorit na svom terenu, očekujemo da nastavi sa dobrim igrama na Meva areni, a uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.13.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 7.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.