IZNENAĐENJE ZA SPORTSKE FANATIKE: Meridian poklanja 500 RSD bonusa za prvi tiket

Nedelja je dan za sport – to smo odavno naučili, a ove nedelje imamo zaista fantastičnu ponudu i vrhunske utakmice. Kada se radi o fudbalu – uživaćemo u Premijer ligi, Seriji A, Bundesligi, La Ligi, a ne smemo da propustimo ni Evropsko prvenstvo u rukometu, koje je u toku, a kao šlag na tortu – stiže i Australijan open.

Bitka u TOP ligama se i te kako „zakuvala“, rukometaši Srbije jure novu medalju, a teniseri Srbije biju bitku u Melburnu.

Sporta ima na pretek, a sve to trebalo bi „začiniti“ jednim tiketom. Ali, ne bilo kakvim, već dobitnim, a takav je najbolje sastaviti u Meridianu.

Naime, sportska kladionica Meridian i ove nedelje časti, pa je pravi momenat da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer te čeka BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD!

PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

Dakle, odmah nakon registracije stiže bonus za online kladjenje i to bez uslova za depozit, a to znači da si na dobitku i pre nego što upšte odigraš tiket.

Tako nešto ima samo u Meridianu!

NOVE PROMOCIJE:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

9 Comments

  1. Ja sam se nedavno registrovao u Meridianu,i moram priznati da sam prezadovoljan jer sam zahvaljujuci ovom bonusu napravio odlicnu lovu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.