NBA tiket (nedelja-ponedeljak)

Denver Nagetsi – Juta Džez – Ukupno poena + (granica 217,5) @ 1.52 u Meridianbet

Nagetsima je meč sa Jutom druga utakmica zaredom u dva dana (back-to-back), dok je Džezerima ovo prva utakmica u njihovom  dvomeču (back-to-back), pošto sutra tim iz Solt Lejk Sitija zatvara program na Dan Martina Lutera Kinga mečom sa Los Anđeles Lejkersima. Denver je torpedovao Lejkerse u noćašnjoj utakmici, tim iz Kolorada je na kraju ubedljivo slavio 133:96, ne bi trebalo da je bilo velike potrošnje igrača, pa umor na strani Nagetsa ne bi trebalo da bude faktor u meču sa Jutom. Nikola Jokić je na poluvremenu bio blizu tripl-dabl učinka, imao je 14 poena, 9 asistencija i 9 skokova, Lejkersi nisu imali odgovor na najboljeg igrača Denvera, da bi srpski igrač meč završio sa 17 poena, 13 asistencija i 12 skokova. Na početku četvrte četvrtine Nagetsi su imali neverovatnih 69,2 % (18-26) u šutu za tri poena. Na kraju meča taj procenat Nagetsa je pao na opet sjajnih 57,5 % (23-40), ali tada je utakmica već uveliko bila odlučena. Denver Nagetsi se nalaze na 6. mestu na Zapadu, imaju 23 pobede i 19 poraza u dosadašnjem delu sezone.

Orkestar Džezera bez Rudija Gobera je u poslednje vreme zvučao raštimovan. Na poslednje 4 utakmice Juta ima 4 poraza, primali su 121 poen u proseku na tim utakmicama i sve zajedno su imali koš razliku -56. Mukama Jute trebalo bi da je kraj, Gober se po najavama vraća na meč sa Denverom, Francuz je bio u zdravstvenim i sigurnosnim protokolima (health and safety protocols) od 4. januara. Zbog pauze od preko deset dana Gobera, a imajući u vidu i sutrašnju utakmicu na specijalan dan u SAD, Dan Martina Lutera Kinga, možda bude nekih ograničenja u minutaži francuskog reprezentativca. Odsustvo Gobera je pokazalo da je možda baš on glavni igrač Jute Džeza, izostanak Donovana Mičela u nekoj utakmici se možda i može nadoknaditi jačim učinkom Bojana Bogdanovića, Džordana Klarksona ili Majkla Konlija pre svih, ali odsustvo Francuza u reketu na obe strane terena je čini se nenadoknadivo. Juta Džez se nalazi na 3. mestu u Zapadnoj konferenciji, imaju 28 pobeda i 14 poraza.

Naš predlog su + poeni (uključujući produžetke) na granici od 217,5 poena. Za tu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.52.

Kevin Porter Džunior (Hjuston Rokitsi) + poeni (granica 14,5) @ 1.90 u Meridianbet

U drugoj utakmici zaredom sa istim rivalom na istom mestu, sa danom pauze, Hjuston Rokitsi ponovo gostuju Sakramento Kingsima. U meču odigranom u petak Kingsi su slavili rezultatom 126:114. Tim iz Teksasa je furiozno počeo meč i dao čak 40 poena u prvoj četvrtini (31;40), u nastavku meča Sakrameno je odigrao bolje i preokrenuo utakmicu u svoju korist. Kevin Porter Džunior i Džejlen Grin, pre svega, veliki su zalog za budućnost Hjuston Rokitsa. Čini se da je košarkaški  razvoj upravo ove dvojice bekova razlog što treći najplaćeniji igrač u NBA ligi ove sezone, Džon Vol, nije kročio na teren. Bivši igrač Vašington Vizardsa će po ugovoru zaraditi više od 44 miliona dolara ove sezone, ispred njega po tom kriterijumu su samo Stef Kari i Džejms Harden, a na 4. mestu sa 100 hiljada dolara manje po sezoni se nalazi Rasel Vestbruk. Posle ove utakmice Rokitse očekuju dve teške utakmice u najavi, protiv Jute Džeza i Golden Stejt Voriorsa na gostovanjima, tako da je možda ovo prava prilika za Portera Džuniora da još jednom pokaže svoje kvalitete.

Naš predlog su + poeni na Kevina Portera Džuniora, granica je postavljena na 14,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.90.

Entoni Edvards (Minesota Timbervulfs) + poeni (granica 21,5) @ 1.85 u Meridianbet

Golden Stejt Voriorsi na poslednjem meču svoje turneje od 4 utakmice gostuju Minesoti Timbervulfsima. Tim iz Kalifornije ima i treću utakmicu zaredom po snežnom i hladnom Srednjem Zapadu SAD-a (Midwestern United States), posle Milvokija i Čikaga Voriorsi dolaze u Mineapolis. Zbog povrede desne šake na meču sa Timbervulfsima je otpisan Stef Kari. Trener Voriorsa, Stiv Ker, je istakao da na ove tri utakmice protiv Milvoki Baksa, Čikago Bulsa i Minesote Timerbvulfsa, se ne očekuje povratak Drejmonda Grina. Ovaj krilni centar ima povredu noge i nije upisao nastup od meča sa Klivlend Kavalirsima i tada nije igrao, počeo je u startnoj petorci  samo iz poštovanja prema Kleju Tomsponu. Dok bi upravo Klej Tompson, posle poštede na meču protiv Bulsa, u drugoj utakmici zaredom (back-to-back) trebalo da se vrati na teren u meču protiv Minesote i mogao bi da dobije glavnu ulogu u napadu Voriorsa uprkos u ograničenju u minutaži. Sa druge strane u timu Minesote se znaju nosioci ove sezone, posle dve vezana poraza na strani protiv Nju Olreans Pelikansa i Memfis Grizlisa Timbervulfsi će dati sve da prirede odgovarajuću dobrodošlicu timu iz sunčane Kalifornije.

Naš predlog su + poeni na Entonija Edvardsa, granica je postavljena na 21,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Džared Vanderbilt (Minesota Timerbvulfsi) + skokovi (granica 9,5) 1.75 u Meridianbet

Timbervulsfi žele da izbegnu i treći vezani poraz u meču sa Golden Stejt Voriorsima, posle ovog meča tim Minesote očekuje pakleni raspored. Ekipa iz Mineapolisa igra sa teškim rivalima i nekim od glavnih favorita za osvajanje titule ove sezone u NBA ligi, zakazani su okršaji sa Bruklin Netsima, verovatno tada kompletnim Golden Voriorsima na strani, Finiks Sansima, Denver Nagetsima i Jutom Džez, sve ih to očekuje u sledećih 8 mečeva. Tek manji izazovi u tom narednom periodu od 8 utakmica su gostovanja protiv Njujork Niksa, Atlante Hoksa i Portland Trejlblejzersa. Džared Vanderbilt je u prvoj petorci Minesote koju pored njega čini Deanđelo Rasel, Patrik Beverli, Entoni Edvards i Karl Entoni Tauns  zadužen za pre svega skakačke zadatke. Od Vanderbilta se očekuje da doprinese energijom i dobrom igrom u odbrani, ovaj krilni centar je drugi skakač ekipe sa 9,2 skokova po meču, ispred njega po tom parametru je samo Karl Entoni Tauns koji ima 9,3 skokova u proseku.

Naš predlog su + skokovi na Džareda Vanderbilta, granica je postavljena na 9,5 skokova u Meridianbet kladionici sa koeficijentom koji iznosi 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za noć između nedelje i ponedeljka u kladionici Meridianbet iznosi 9.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.