MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Gana 1.30, Junajted 1.80, Sevilja 2.35!

Bila Liga šampiona tu ili ne, utorak je dan za fudbal! Osim Premijer lige i LaLige, poslednjih dana uživamo i u Kupu afričkih nacija, pa ćemo ovog puta “zaviriti” malo i u reprezentativni i u klupski fudbal.

Deluje da je bitka za trofej LaLige gotova, naročito nakon što je Real Madrid osvojio i Superkup Španije i sada sa mnogo samopouzdanja nastavlja prvenstvenu trku, ali borba za evropska takmičenja i elitu se tek rasplamsala!

Sevilja je na drugom mestu i malo ko veruje da će prestići Real, ali na odličnom su putu da ih sledeće sezone gledamo u Ligi šampiona.

Kada se radi o Engleskoj, ovog puta u fokusu je Mančester junajted, koji nikako da pronađe pravi recept, ali utakmica protiv Brentforda je idealna da se vrate na pobednički kolosek.

Ma koliko neki smatrali (a ponekad to i jeste opravdano) da Afrički kup nacije ne donosi kvalitetan fudbal, priznajte da se ludo zabavite uz ove mečeve.

A, zabava može biti još bolja ako uz to odigrate tiket. Ubedljivo NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI pronaći ćete na sajtu kladionice Meridian, a ni to nije sve.

Naime, sportska kladionica Meridian donosi sjajan BONUS DOBRODOŠLICE od 500 RSD za online kladjenje, a sve što je potrebno jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

A, nakon toga… Bacite pogled na fantastičnu ponudu, jer vas čekaju sjajne kvote. U to ime, evo i nekoliko predloga za kladjenje:

AFRIČKI KUP NACIJA:

Zimbabve – Gvineja, dvojka 1.70

Gabon – Maroko, dvojka 1.80

Gana – Komori, kec 1.30

PREMIJER LIGA:

Barnli – Votford, kec 2.25

Brajton – Čelsi, dvojka 1.80

Lester – Totenhem, dvojka 2.40

Brentford – Mančester junajted, dvojka 1.80

LA LIGA:

Betis – Alaves, kec 1.55

Kadiz  – Espanjol, dvojka 2.45

Valensija – Sevilja, dvojka 2.35

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

*Napomena: Kvote su podložne promenama.

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

7 Comments

  1. Uvek ima nesto da se igra,samo je stvar u ponudi,zbog cega mi je Meridian najbolja kladionica,jer je ponuda uvek najveca i kvote su top.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.