Tiket dana (četvrtak, 20.01.2022)

tiket dana

Ni ovog četvrtka nema evropskih kupova, ali je ponuda dovoljna za sastavljanje tiketa. Podsećamo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Bilbao – Barselona – 1x,0-2 @ 2.35 u Mozzartbet

Samo što se završio Superkup Španije za ovu sezonu, već imamo duel dve ekipe sa tog završnog turnira, i to u osmini finala Kupa kralja. Barselona je osvojila pet od poslednjih sedam Kupova, dok Baskijci to nisu uradili u ovom veku. Imali su priliku u dve prethodne sezone, pošto su oba puta igrali u finalima. Prvo omela korona, a onda ih je, sa zakašnjenjem od godinu dana, u finalu za 2020. godinu pobedio Real Sosijedad. Samo nedelju dana kasnije igrano je finale za 2021. a u njemu je Barsa ubedljivo slavila i stigla do svog 31. trofeja u ovom takmičenju. Što se Superkupa tiče i Bilbao i Barselona su ”stradali” od Reala. Madriđani su u polufinalu pobedili Barselonu posle produžetaka, da bi u finalu bili bolji i od Baskijaca koji su izbacili aktuelnog šampiona Atletiko u polufinalu. U La Ligi ne blistaju ni jedni ni drugi, Barselona je šesta i bori se za plasman u Ligu šampiona, dok je Bilbao 9. i nada se plasmanu u neki evropski kup. Ove sezone su se sastali još na startu prvenstva, meč u Bilbau je okončan rezultatom 1:1. Domaći teren, pogotovo kad se radi o San Mamesu, uvek je prednost, pa smatramo da Bilbao neće izgubiti u ovom meču, bar ne u regularnih 90 minuta. Uz to, mislimo da neće biti puno golova, pa vam predlažemo kombinaciju duple šanse na domaćina i malog broja pogodaka. Za 1x,0-2 u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.35.

Roma – Leće – 1/1 @ 1.93 u Mozzartbet

Rimljani imaju mnogo problema u poslednje vreme, vezali su tri meča bez pobede, uz jedan remi i dva poraza, da bi taj loš niz prekinuli u nedelju minimalnim trijumfom nad Kaljarijem. Pobeda se piše, ostalo se zaboravlja, ali stvarno je bilo malo toga za upamtiti. Jasno je da Roma nije kapacitet za osvajanje Skudeta, bar ne u ovom trenutku, ali su se navijači ”vučice” nadali da mogu do plasmana u Ligu šampiona. Još uvek su i u Evropi, igraju u Ligi konferencija, ali to takmičenje nije toliko važno jer im ni njegovo osvajanje ne donosi plasman u evropsku elitu naredne sezone, kao što je to slučaj sa Ligom Evrope. Leće je ispao prošle sezone iz Serije A i u timu sa juga se nadaju da mogu odmah nazad u elitu. Trenutno su peti u Seriji B, imaju četiri boda manje od lidera Pize, ali i utakmicu manje od svih ekipa ispred njih. U prošlom kolu su već izbacili jednog italijanskog prvoligaša, slavili su kao gosti u Speciji sa 2:0. Prošle sezone Roma je dobila oba duela sa Lećeom, u Rimu je bilo čak 4:0. Smatramo da Leće nije za potcenjivanje, ali Roma nema prostora za još jedno neprijatno iznenađenje. Očekujemo da uspeju da izbace Leće i nastave put ka završnivi Kupa. Naš predlog za ovaj meč je prelaz 1/1 sa koeficijentom 1.93 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 4.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.