NOVA POGODNOST U MERIDIANU – Isplatu tiketa sa uplatnog mesta prebacite na online nalog

Sportska kladionica Meridian pažljivo osluškuje potrebe svojih korisnika i sada donosi novu pogodnost, koja će vas oduševiti!

Od sada ne morate da idete po svoj dobitak, jer on dolazi do vas! To znači da ako ste odigrali tiket na nekom uplatnom mestu, a on postao dobitan – ne morate da napravite ni korak, keš stiže na vaša vrata!

Tačnije, na vaš online nalog.

Sve što je potrebno jeste da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Dobitak odmah prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje novih tiketa i to – bez odlaska na uplatno mesto.

Meridian je jedina kladionica u Srbiji koja daje ovakvu pogodnost i olakšava vam kladjenje. Ali, ni to nije sve.

Kako za ovu aktivnost morate imati nalog na sajtu kladionice Meridian, brzo se reigstrujte na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikacije, automatski dobijate i fantastičan BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD za online kladjenje.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Meridian zadržava stare dobre navike, ali ujedno uvodi i fantastične novine.

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

7 Comments

  1. Meridian me iznova i iznova prijatno iznenadjuje. Ovo je odlicna stvar,vise ne moram da mislim gde uplacujem tiket da bih ga posle najlakse isplatio. Ovako mogu bilo gde da ga uplatim i isplatim kod kuce istog trenutka kada prodje. Top.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.