Tiket dana (petak, 21.01.2022)

tiket dana

Pred nama je bogat vikend sa ponudom koja je sigurno najobimnija od početka godine. Podsećamo da su predložene kvote podložne promenama.

Ajntraht – Bilefeld – 1 @ 1.83 u MaxBet

Drugi puta uzastopno Ajntraht nije uspeo da sačuva stečenu prednost. Za razliku od meča sa Dortmundom kada su prokockali dva gola prednosti i na kraju ostali praznih šaka, i to na svom terenu, na gostovanju u Augzburgu su barem osvojili bod. Nismo sigurni da su ishodom prezadovoljni, ali treba biti iskren i reći da je u Augzburgu izgubio i jedan Bajern. Odličan finiš jesenjeg dela sezone podgrejao je nade u gradu na Majni da ovaj tim može napokon i do Lige šampiona, koja im je prošle sezone na volšeban način izmakla u poslednjih nekoliko kola. Posle pet izgubljenih bodova u dva kola u 2022. godini taj cilj je sada nešto dalji. Arminija nije izgubila na prethodne četiri prvenstvene utakmice, ali je posle dve pobede na kraju jeseni, sada vezala dva remija. Nerešeno u Frajburgu je vredan rezultat, ali se to ne može reći za ishod duela sa poslednjeplasiranim Grojterom. Tim iz Firta stigao je kao potpuni autsajder u Bilefeld i uspeo da stigen do boda, tek sedmog u sezoni. Sigurno je da su u Arminiji računali na ceo plen iz tog meča, pa će te izgubljene bodove morati negde da nadokande, pošto su ostali na deobi pretposlednjeg mesta u zoni ispadanja. Bez obzira na to što Arminija igra odlično u poslednje vreme Ajntraht je favorit i očekujemo njegov trijumf. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.83.

Espanjol – Betis – GG @ 1.70 u MaxBet

U glavnom gradu Katalonije Espanjol dočekuje, ove sezone, odlični Betis. Espanjol se vratio u elitu posle samo jedne sezone provedene u Segundi i po izdanjima iz prvog dela prvenstva La Lige, izgleda da im ne pada na pamet da se vraćaju u drugu ligu. Trenutno su u zlatnoj sredini, imali su svojih svetlih trenutaka, kao što je pobeda nad Realom iz Madrida, ali i nekoliko neplaniranih kikseva, ništa čudno za ekipu koja je povratnik u društvo najboljih. Za Betis se sve može govoriti u superlaticu. Tim iz Sevilje trenutno je na trećoj poziciji iza Sevilje i lidera Reala, i čak i da ostanu iza gradskog rivala, verujemo da bi treće mesto i plasman u Ligu šampiona zadovoljilo sve u klubu sa Benito Viljamarina. Betis je u prošlom kolu deklasirao Alaves, ali je pre toga izbacio Sevilju iz Kupa kralja, i to iz dva puta. Meč je prvo prekinut zbog nereda na tribina, nakon što je tvrdim predmetom u glavu pogođen Đoan Đordan iz Sevilje kod rezultata 1:1, ali je nastavljen sledećeg dana i tada su ”zeleno-beli” odneli pobedu. Što se Espanjola tiče, oni su u psoeldnje tri utakmice dve izgubili, jednu u Kupu, kada ih je izbacila Majorka, a drugu protiv Elčea na svom terenu. Taj mini niz od dva poraza prekinuli su remijem na gostovanju u Kadizu, u jednoj turbulentnoj utakmici. U prvom delu sezone na Benito Viljamarinu bilo je 2:2, a i sada verujemo u golove sa obe strane. Za GG u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.70.

Ostende – Antverp – 2 @ 2.00 u MaxBet

Antverp je trenutno treći, ali ima meč manje od vodećeg Sent Žila i aktuelnog šampiona Klub Briža, sa kojim bi mogao bodovno da se izjednači ako slavi na gostovanju u Ostendeu. Za Ostende je ovo prvi zvanični meč u 2022. godini, dok je Antverp već odigrao jedan zaostali meč u kome je ubedljivo savladao Šarlroa sa 3:0. Ekipa iz Antverpena je imala napornu jesenju sezonu, igrali su u Ligi Evrope, ali se nisu probli dalje u konkurenciji Ajntrahta, Fenerbahčea i Olimpijakosa. Sada će moći da se posvete Župiler ligi i pokušaju da se izbore za plej-of. Četiri prvoplasirana rtima u belgijskom šampionatu igraće plej-of za titulu i plasman u evropske kupove, a Antverp je blizu tom cilju, s obzirom da je već odigrano dve trećine regularnog dela prvenstva. Ostende ima druge brige, oni su godinu okončali na 15. mestu sa 23 boda i moraće dosta da se pomuče ne bi obezbedili opastanak. Povoljna okolnost po njih je činjenica da ispada samo jedan tim, a da jedan ide u baraž. U prvom delu prvenstva Antverp je slavio ubedljivo sa 3:0, a bio je bolji i na prethodnom gostovanju u Ostendeu, na meču odigranom prethodnog proleća. Verujemo i u het trik u pobedama, pa vam predlažemo dvojku na ovom meču. Za pobedu Antverpa u Ostendeu dobija se kvota 2.00 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 6.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.