SRBIJA NAPADA TRON: Navijaj za „orlove“ uz neverovatnu ponudu u Meridianu

U toku je još jedno veliko takmičenje u sportu koji iz godine u godinu ima sve veću popularnost, a pravi doživalj biće samo ako ispratite vrhunsku ponudu kakvu ima kladionica Meridian.

Najbolja ponuda, najveće kvote, ali to nije sve…

Kladionica Meridian je kuća najvećih BONUSA i iz dana u dan nastavlja da nagrađuje svoje korisnike.

Sada imaš pravi razlog da se registruješ na meridianbet.rs, zbog činjenice da samo prilikom registracije dobijaš neverovatnih 500 RSD BONUS DOBRODOŠLICE!!!

Kao što možeš da primetiš samo par koraka i poklon bonus je tvoj, zato ne treba da čekaš ni minut, već da napraviš prvi korak i da povećaš svoje šanse za još veće dobitke, a oni te strpljivo čekaju u Meridianu.

Tu priliku možeš da iskoristiš već na velikom sportskom takmičenju koje se polako zahuhtava.

Na red je došao 12. šampionat Starog kontinenta u futsalu. Šesnaest timova je podeljeno u četiri grupe, a po dve prvoplasirane će tražiti prolaz u narednu fazu takmičenja.

Među učesnicima nalazi se selekcija Srbije, to će biti šesti nastup našeg tima od osamostaljenja, a sedmi ukupno ako se računa učešće SR Jugoslavije.

 „Orlovi“ su u poslednjih nekoliko godina postali redovan akter velikih takmičenja, ali ovog puta će imati težak zadatak pre svega zbog velikih problema prouzrokovanih pandemijom koronavirusa.

Selektor našeg tima, Dejan Majes, morao je mnogo da kombinuje prilikom pravljenja sastava, a na sve to grupa je nikad teža.

Srbija je smeštena u grupu A sa domaćinom Holandijom, uvek neugodnom selekcijom Ukrajine, kao i aktuelnim prvakom Evrope i sveta, selekcijom Portugalije.

Problemi sa sastavom su viđeni u prvom meču Evropskog prvenstva protiv Portugala. Srbija je imala sve u svojim rukama, vodila sa 2:0, a onda se dogodio veliki pad.

Portugalci su videli da nema mnogo prostora za opuštanje, pa su tako brzo konsolidovali redove i rešili utakmicu u svoju korist rezultatom 4:2.

Srbija će već u drugom kolu imati priliku za popravni, kada se u nedelju bude sastala sa selekcijom Ukrajine. Iako je Ukrajina reprezentacija sa lepim renomeom, „orlovi“ ulaze kao favorit u meč.

To je prepoznala kladionica Meridian koja vam na pobedu naše selekcije nudi fenomenalnu kvotu 1.85.

Što se tiče favorita za osvajanje Evropskog prvenstva u futsalu Španija je na prvom mestu sa kvotom 2.80. Sledeća je Rusija sa kvotom 4.00, dok je Portugal na trećem mestu sa kvotom 4.50.

Kompletnu ponudu kladionice Meridian pogledajte na sajtu meridianbet.rs!

9 Comments

  1. Verujme da su se svi kladioničari u Srbiji kao i ja zaleteli na dobru kvotu protiv Ukrajine ali smo se svi redom razočarali zbog poraza koji su nam priredili.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.