Tiket za veče (nedelja, 23.01.2022)

tiket dana

Tiket dana bio je pun pogodak, ali ostalo je još mečeva, pa da pokušamo još jednom. Kvote su podložne promenama.

Milan – Juventus – GG @ 1.90 u MaxBet

U najveći derbi italijanskog fudbala Milan ulazi posle šokantnog poraza od Empolija na San Siru prošlog ponedeljka. Zahvaljujući neuspehu u tom čudnom meču, kada je Milan oštećen za gol u nadoknadi, a onda u poslednjim sekundama primio drugi gol, Inter je na pet bodova razlike, ali ih je, pobedom nad Salernitanom, pretekao i Napoli. Juventus je vezao dve pobede u prvenstvu i jednu u Kupu, a pobedom u Milanu došao bi na četvrto mesto, koje mu je najvažniji cilj ove sezone. Jesenas je u Torinu bilo 1:1, a i sada očekujemo bar po gol na obe strane. Za GG u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.90.

Alaves – Barselona – 2 @ 1.75 u MaxBet

Nije ovo Barselona iz prethodnih sezona, to je jasno svakom ko pogleda bar pola sata neke utakmice katalonskog tima. Međutim, ako neka evropska ekipa ima perspektivu, rekli bismo da je to Barsa. Ova sezona mora proći ovako, bez borbe za trofeje, ali plasman u Ligu šampiona ne bi smeo da im izmakne. Barsa je ispala iz Kupa kralja, u Evropi će na proleće igrati u Ligi Evrope, a u La Ligi je trenutno su tek na sedmom mestu. U Vitoriju idu silno oslabljeni, ali i bez nekolicine prvotimaca verujemo da mogu do pobede nad slabim Alavesom. Baskijci nisu slavili na četiri poslednje utakmice na svom terenu, pa neće valjda taj niz prekinuti protiv Barse. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.75.

Nigerija – Tunis – 1 @ 1.88 u MaxBet

”Super orlovi” su fantastično odligrali tri utakmice u grupi, zabeležili su pobede nad Egiptom, Sudanom i Gvinejom Bisau, a jedna su od retkih ekipa koja je postigla dosta golova, bar za afričke prilike. Tusin je podbacio, ali je i pored dva poraza u grupi, od Malija i Gambije, prošao dalje zahvaljujući ubedljivom trijumfu nad Mauritanijom. Poraze su doživeli minimalnim rezultatom, dok je Mauritanija savladana sa 4:0. Očekujemo da Nigerija dobije ovaj meč osmine finala Afričkog kupa nacija i u četvrtfinalu igra sa boljim iz duela Burkine Faso i Gabona, koji igraju produžetke. Ko god da prođe iz tog meča dalje, Nigerijci će, ako pobede Tunis, biti favoriti i u tom duelu. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.88.

Valvajk – Sitard – T12+ @ 2.40 u MaxBet

RKC iz Valvajka je odlično započeo 2022. godinu. Prvo su u Erediviziji pobedili Go Ahed Iglse u Deventeru, da bi onda u Kupu Holandije eliminisali Den Hag. Za to vreme njihov večerašnji rival, tim Fortune iz Sitarda, izgubio je u prvenstvu od AZ Alkmara na svom terenu i ostao u zoni ispadanja. Nije ni Valvajk siguran, oni su na 14. mestu i ovo je jedna od onih utakmica u kojoj pobeda ne vredi tri nego šest bodova. U prvom delu sezone bilo je 2:2 u Sitardu, ali je zato Fortuna dobila tri duela protiv Valvajka pre toga. Vreme je za RKC, a naš predlog je domaćin daje dva gola. Za T12+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.40.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju veče u kladionici MaxBet iznosi 15.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.