Tip dana: Almerija – Eibar: Ko će do trijumfa u duelu dva najveća favorita za ulazak u La Ligu?

U ponedeljak je poprilično siromašna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali derbi meč 24. kola španske Segunde u kom će prvoplasirana Almerija na svom terenu ugostiti Eibar.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Almerija: Loše partije u poslednje vreme!

U ovom trenutku se fudbaleri Almerije nalaze na prvom mestu na tabeli koje na kraju Segunde donosi plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala, što godinama unazad i jeste primarni cilj ove ekipe.
Međutim. mora se priznati da Umar Sadik i drugari imaju dosta problema u poslednje vreme, što nam najbolje pokazuje i podatak da je ova ekipa na tri poslednja susreta bez trijumfa, a u tom periodu je jedan od glavnih kandidata za plasman u La Ligu doživeo dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je tim koji sa klupe predvodi Rubi doživeo poraz na gostovanju kod Luga, a taj meč je završen rezultatom 2:1, uz podatak da su gosti promašili nekoliko neverovatnih prilika za postizanje gola.
Kao što smo već napomenuli, Almerija zauzima prvo mesto na tabeli i ima dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Valjadolid, i uz tri boda više od trećeplasiranog Eibara koji im između ostalog i dolazi u goste ovog puta.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada su Umar Sadik i drugari odigrali jedanaest mečeva na svom terenu i doživeli samo jedan poraz, uz čak osam trijumfa i dva remija.
Ipak, valja napomenuti da je taj jedini poraz na domaćem terenu došao u poslednjem susretu na stadionu “Mediteran” kada je Kartagina slavila sa 0:1.
Poslednji međusobni susret između Almerije i Eibara odigran je sredinom oktobra prošle godine kada je Eibar na svom stadionu slavio sa 1:0.
Za kraj, treba podsetiti da trener Rubi za ovaj duel kao ni za nekoliko prethodnih neće moći da računa na Umara Sadika koji je sa svojom reprezanticijom na kupu afričkih nacija, a odsustvo bivšeg fudbalera Partizana se i te kako osetilo na partije koje pruža Almerija u poslednje vreme.

Eibar: Primarni cilj je jedno od prva dva mesta na tabeli!

Fudbaleri Eibara su prošle sezone zauzeli poslednje mesto na tabeli španske La Lige i sa samo trideset osvojenih bodova potpuno zasluženo ispali iz lige, ali je sigurno da će prevashodni cilj u novoj avanturi u Segundi biti ekspresan povratak u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Kako sada stvari stoje utisak je da svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su partije dojučerašnjeg prvoligaša u pitanju, obzirom da se njihova omiljena ekipa trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Almeriju, kod koje između ostalog i gostuju u ovom kolu, što će biti lepa prilika da se Eibar izjednači sa liderom na tabeli.
Na poslednjih pet susreta izabranici Gaicke Garitana su ostvarili dva trijumfa, dva remija i jedan poraz i to na gostovanju kod Saragose kada je bilo 1:0.
U prošlom kolu je jedan od najvećih favorita za ulazak u špansku La Ligu remizirao na gostovanju kod Ovijeda, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostujućim terenima do sada je trećeplasirani tim na tabeli odigrao dvanaest mečeva na strani i ostvario četiri trijumfa, pet remija i tri poraza.
Na pet poslednjih susreta van svog terena Eibar se baš i nije proslavio obzirom da je tim koji je prošle sezone nastupao u La Ligi, ostvario samo jedan trijumf, doživeo jedan poraz i čak tri puta remizirao,
Naravno, treba podsetiti i da je Eibar u prvom delu sezone savladao Almeriju sa 1:0 i utisak je da bi izabranici Gaicka Garitana mogli to da ponove i ovog puta, iako to neće biti nimalo lak zadatak.
Za razliku od domaćina koji ima dosta kadrovskih problema, trener Garitano će moći da računa na gotovo sve raspoložive snage, što je veoma važan podatak obzirom da domaća ekipa ima dosta problema od kako je Umar Sadik otputovao na Kup afričkih nacija.

Naš predlog

Nakon nekoliko loših mečeva mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jedan trijumf domaće ekipe zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.05.
Svakako da će oba tima ići na trijumf zbog čega treba očekivati golove na obe strane pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet odredila kvotu 1.87.
Generalno, duel između Almerije i Eibara bi mogao vrlo lako da protekne u znaku velikog broja golova, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.