JEDAN KLIK TE DELI OD SJAJNOG POKLONA: Evo zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

Australijan Open uveliko traje, polako dolazimo do mečeva odluke, a ljubitelji spora ne zaboravljaju ni Evropsko prvenstvo u rukometu, futsalu…

Naravno, za one koji igraju na sigurno – uvek su tu fudbalske top lige, a i Kup Afričkih nacija, međutim sve to treba “ispratiti” uz barem jedan tiket.

Kombinaciju parova ćemo prepustiti vama, ali imamo jedan sjajan savet kada se radi o mestu gde ćete odigrati svoj tiket. Sportska kladionica Meridian je već godina prepoznatljiva po fantastičnim bonusima za online kladjenje, a od toga ne odstupa ni u 2022. godini.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Naprotiv, stižu još veći bonusi i još bolja ponuda i zato – ne čekajte ni sekund, brzo kliknite na meridianbet.rs i registrujte se, jer kada postanete novi član ove družine – čeka vas fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD!

Dakle, na dobitku ste i pre nego što uopšte odigrate tiket, jer Meridian poklanja BONUS BEZ USLOVA!

A, nakon registracije… Bacite pogled na sjajnu ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i odigrajte tiket!

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

10 Comments

  1. Ima sad dobrih utakmica za igranje,u raznim sportovima..zato je ovaj poklon od Meridiana prava stvar i sjajna sansa da se napravi lova.

  2. Istina vala,i jeste kuca najvecih bonusa .Koji god sa sam bonus dobio od njih ,i ako bude nekog uslova nista sto ke neizvodljivo.Za razliku od ostalih

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.