NEMA VEĆEG MOTIVA ZA KLAĐENJE: Uplati prvi depozit i Meridian te časti sjajnim bonusom!

Sportska kladionica Meridian praktično svakog dana iznenađuje svoje korisnike, kao i one koji to tek treba da postanu.

Ako spadate u ovu prvu grupu – na pravom ste mestu, jer Meridian donosi novu “poslasticu”! Januar je mesec sporta i idealan za online kladjenje, pa ako ste raspoloženi da “ispratite” koji tiket – evo kako to da uradite na idealan način.

Znamo da Meridian donosi sjajan BONUS DOBRODOŠLICE, ali osim toga časti i već postojeće korisnike. Ukoliko ste se registrovali, a do sada niste ostvarili depozit, pravo je vreme da to uradite jer vam odmah nakon uplate i odigranog tiketa stiže bonus od 100% na prvi depozit!

Da, dobro ste pročitali! Uopšte ne morate da čekate da vaš tiket postane dobitan, Meridian vas svakako nagrađuje!

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Dovoljno povoda da se vratite omiljenoj zanimaciji, odigrate tiket uz NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI koje vas čekaju u Meridianu i obogatite se!

P.S. Ukoliko još uvek niste postali Meridianov korisnik – registrujte se odmah na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas čeka BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD!

NOVO U MERIDIANU:

BET BUILDER: Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre. Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

11 Comments

  1. Isplati se napraviti nalog u Meridianu,imas stvarno mnogo pogodnosti. Ja sam otvorio nalog pre par meseci i prezadovoljan sam bas zbog ovakvih promocija.

  2. Odlicna stvar je igrati u Meridianu preko naloga. Bonus dobrodoslice je samo pocetak,kasnije uvek imate sjajne bonuse,iznadjenja,bas kao sto je i ovaj bonus na depozit od cak 100%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.