Tiket dana: Poeni igrača

Juče smo pogodili sve predloge, pa ćemo pokušati i danas. Podsećamo da su predložene kvote i granice bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Luk Sikma (Alba) + poeni (granica 9,5) @ 1.85 u MaxBet

Iskusni krilni košarkaš nije u formi koja ga je krasila na početku sezone, ali je to sve posledica povrede zbog koje nije igrao u jednom delu prethodnog meseca, kada je propustio čak tri evroligaška duela. Nije igrao protiv Panatinaikosa, Reala i CSKA, i sva tri meča je Alba izgubila, kao i derbi nemačke lige protiv Bajerna. Sada se Bavarci i Berlinci sastaju u Evroligi, drugi put u elitnom takmičenju, a prvi duel je takođe pripao Trinkijerijevoj četi. Tada je američki košarkaš ubacio 10 koševa i nije baš pružio neku spektakularnu partiju. Alba je daleko od doigravanja, ali će pomušati da zagorča život velikom rivalu. U najboljoj formi u timu iz nemačke prestonice je Maodo Lo, ali verujemo u jednu dobru Sikminu partiju, mada će za rivala imati sjajnog Lučića. Granica za poene Luka Sikme je na 9,5 koševa, a smatramo da bi on mogao da bude dvocifren u Minhenu. Za + poene u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.85.

Vladimir Lučić (Bajern) – skokovi (granica 4,5) @ 1.85 u MaxBet

Lučić je velika uzdanica italijanskog trenera Andree Trinkijerija, ali više kao košgeter, nego u skoku pod oba koša. Srpski reprezentativac sve više je napadačka opcija ekipe Bajerna, imao je nekoliko odličnih poenterskih utakmica, dok je najbolji skakački meč odigrao protiv Baskonije, kada je uz 12 koševa uhvatio i 14 lopti. Upravo mu je taj duel poveća prosek skokova, koji je još uve ispod četiri po meču. Utakmica je važna za Bajern koji je u seriji od četiri trijumfa, dva u Bundesligi i dva u Evroligi. Tu su negde oko granice plasmana u plej-of i ovakve mečeve moraju da dobijaju. Verovatno će se Alba više posvetiti domaćem takmičenju, pa se može desiti da Lučić nema minutažu kao na nekim prethodnim duelima. Samim tim smatramo da će uhvatiti manje od 4,5 lopti na dueu sa Albom. Za – skokove u kladionici MaxBet koeficijent je 1.85.

Malkom Dilejni (Milano) + poeni (granica 10,5) @ 1.90 u MaxBet

Iskusni plejmejker je u dobroj formi, mada tim iz grada mode ima još dvojicu odličnih organizatora igre. Tu su Devon Hol i Serhio Rodrigez, a trener Etore Mesina uspeva na pravi način da kombinuje njih trojicu i pravilno im deli minutažu. Hol je bio jedan od junaka pobede u Moskvi u prethodnom kolu, ali je Dilejni ubacio 15 poena Barseloni u Blaugrani. Uglavnom na terenu provodi nešto više od 20 minuta, a ne libi se da šutira iz svih pozicija. Ukoliko mu dobro krene, lako će preskočiti granicu od 10,5 koševa, koliko je ponudila kladionici MaxBet, ali ako krene da promašuje, verovatno će veći broj minuta dobiti Hol i Rodrigez. Dakle, lutrija, ali mi verujemo u Dilejnija, pogotovo jer u Milano dolazi litvanski Žalgiris, tim koji je ostao bez svih šansi da se nađe u četvrtfinalu, dok je Armani na trećem mestu sa učinkom 13 pobeda i šest poraza. Predložili smo plus koševe na Dilejnija, a za više od 10,5 u kladionici MaxBet kvota je 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 6.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.